Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Shpim

Po kërkoni një ndërtues pusesh? Ne kemi 21,924 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shpim

Sa kushtojnë gropat? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për shpime: shpime të thata, shpime pusesh dhe puse për pompat e nxehtësisë. Çmimet e boshtit janë rreth 30-50 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë brenda puseve është zakonisht zbatimi i puseve me profil të gjerë. Kostot shtesë mund të përfshijnë: rilevimin dhe konsultimin dhe marrjen me qira të një platforme shpimi, e cila kushton mesatarisht 20-110 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,924. Mos kërkoni më tej: çmimet e shpimit, ju do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: ShpimÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 200,00 L/metër
Çmimi mesatar1 920,00 L/metër
Cmim i larte2 940,00 L/metër
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Vrtov.

Për të mësuar çmimin e saktë të stërvitjeve, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e stërvitjeve.

Boreholes për të pushuar për çdo shpat1230.0L / M.
Boreholes për të pushuar për çdo tendencë në shkëmb 5, gjatësi deri në 12 m, diametër deri në 70 mm.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Themelimi i puseve për injeksion276.0L / M.
Evaporim i borehole për injeksion në sipërfaqe, një diametër deri në 56 mm.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Stërvitjet për injeksion të kryer nga hammers990.0L / M.
Boreholes për injeksion të kryer nga sipërfaqja e çekulozitave të shpimit portativ, D deri në 13 mm, qepen për horizontalisht në shkëmbinj iv.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Speed ​​Diamond Drilling Vertical3450.0L / M.
Speed ​​Diamond Drilling Surface Vertical D deri në 56 mm, në thellësi 0-25 m, në Hornine III.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Punime tokeSa kushtojnë punimet e tokës? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme gjatë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?