Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Shkeputje bari

Po kërkoni një kopshtar për skarifikim? Ne kemi 6,380 kopshtarë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,325 profesionistë të regjistruar
90,152 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shkeputje bari

Sa kushton skarifikimi? Gjatë skarifikimit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: ajrim i lëndinës duke përdorur një skarifikues. Çmimet e ajrimit të tokës janë rreth 0,2-1 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në skarifikimi është zakonisht skarifikimi në terrene të vështira për t'u arritur. Kostot shtesë mund të përfshijnë: sigurimin e përshkueshmërisë së lëndinës, e cila kushton mesatarisht 2-15 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 6,380. Nuk duhet të shikoni më: çmimi i skarifikimit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,325 profesionistë të regjistruar
90,152 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Shkeputje bariÇmimet mesatare

Çmim të ulët9,00 L/m2
Çmimi mesatar15,00 L/m2
Cmim i larte27,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të Vertico

Për të mësuar çmimin e saktë të vertikut, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë Verticoting.

Kultivues i tokës së gomave42,00L / m2
Tyre tokë me kultivues. Thikë Shot thellësi 0.10 m - 0.30 m duke përfshirë kultivatorin.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Përhapjen e ornicës90,00L / m2
Duke përhapur shtresën e sipërme. Pjerrësia deri në 1: 5 m.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Vendosja e një substrate me bar24,00L / m2
Pastrimi i substratit të barit në një zonë të para-rënë dakord.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Tyre tokë nga kufiri39,00L / m2
Toka e gomave duke i vrarë në një zonë të paracaktuar.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Kopsht, kopshtarSa kushton një kopsht, një kopshtar? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Përditësuar në: May 15, 2023