Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Shkalle spirale

Po kërkoni një ndërtues për shkallët spirale? Ne kemi 20,096 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shkalle spirale

Sa kushtojnë shkallët spirale? Për shkallët spirale, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: orientimin, projektimin, vizualizimin dhe instalimin e një shkalle spirale. Çmimet e shkallëve me gisht janë rreth 550-1500 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në shkallët spirale është zakonisht prodhimi i shkallëve të bëra me porosi nga një marangoz masiv. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: kostot e transportit, trajtimin sipërfaqësor të materialeve, të cilat kushtojnë mesatarisht 50-350 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 20,096. Nuk duhet të shikoni më: shkallët spirale çmimi, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Shkalle spiraleÇmimet mesatare

Çmim të ulët55 800,00 L/një copë
Çmimi mesatar71 086,20 L/një copë
Cmim i larte87 953,40 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të shkallëve spirale

Për të mësuar çmimin e saktë të shkallëve spirale, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Ju lutem shikoni në çdo shërbim në kategorinë e shkallëve spirale.

Shkallët spirale nga dru bredh42 000,00L / gjitha
Shkallët e shtyllës kurrizore të bëra prej druri të përgatitur për bojëra, pikturë ose det. Shkallët 150 kg. Treads - trashësi: 27 mm, thellësi: 142 mm, gjerësi: 515 mm.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Shkallët spirale drejt30 000,00L / gjitha
Shkallët spirale drejtojnë 650 x 2900 mm, bredh. Shkallët furnizohen pa kangjella. Shkallët kanë hapa dhe avantazhi i tyre është stabiliteti, forca dhe asambleja e thjeshtë.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Shkallët spirale angled në të djathtë48 000,00L / gjitha
Shkallët spirale angled në të djathtë. 850x3000 mm gati për shtresë me bojë, pikturë ose det. Shkallët 150 kg.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Shkallë spirale 650x2940 mm72 000,00L / gjitha
Shkallët 650x2940 mm, 12-hap, të projektuar në kulmin e katëshe 294 cm në 315 cm. Shkallët janë bërë prej druri dhe metal dhe janë të përshtatshme për përdorim si një shkallë anësore brenda. Ata kanë një dizajn të thjeshtë dhe elegant.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Ndertim dhe prodhim shkalleshSa kushton ndërtimi dhe prodhimi i shkallëve? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?