Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Shkalle metalike

Po kërkoni një ndërtues për shkallët metalike? Ne kemi 15,912 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shkalle metalike

Sa kushtojnë shkallët metalike? Për shkallët metalike, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: fokus, prodhim, montim, shërbim. Çmimet e shkallëve metalike janë rreth 930-1500 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në shkallët metalike është zakonisht prodhimi i shkallëve atipike metalike. Kostot e tjera mund të përfshijnë: kostot e transportit, shërbimin pas garancisë, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-80 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 15,912. Mos kërkoni më tej: shkallët metalike çmimi, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Shkalle metalikeÇmimet mesatare

Çmim të ulët55 800,00 L/një copë
Çmimi mesatar71 086,20 L/një copë
Cmim i larte87 953,40 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të shkallëve metalike

Për të mësuar çmimin e saktë të shkallëve metalike, dërgoni pyetjen për ekspertët tanë të verifikuar dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e shkallëve metalike.

Shkallë TSP 600X240 / 30X2 / ZN930.6L / një copë
Shkallët nga hekura ngjitur. Stair metalik me sidewall me hapje në rritje dhe avantazh anti-shqip, vrima slot në anën tjetër 120 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
C - galvanizuar 180 / 2.5 mm Profili 1000 mm1080.0L / një copë
Profili i mbështetjes anësore të përshtatshme për montimin e shpejtë të shkallëve.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Tip i galvanizuar t420.0L / një copë
Në anchorage më të ulët të profilit të transportuesit në dysheme ose në ankorimin e sipërm në mur.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
M 12 vidhos me matricën e sigurimit24.0L / një copë
Picked M12X25 vidhos me matricën e sigurimit M12 për të vidhosur hapat e shkallëve në profilin e mbështetjes.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Ndertim dhe prodhim shkalleshSa kushton ndërtimi dhe prodhimi i shkallëve? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Çmimi i shkallëve metalike Si të gjeni një biznes që kanë të bëjnë me prodhimin e shkallëve metalike? Gjeni një biznes që ka përvojën e nevojshme me prodhimin dhe montimin e shkallëve metalike nuk është e lehtë, por në sajë të Wilio ju mund të bëni atë shpejt dhe me çmim të ulët. Vetëm të hyni në kërkesë. Wilio më pas informon të gjithë ofruesit e angazhuar në prodhimin e shkallëve metalike. Ju mund të mbështeteni se këto kompani do të kenë aftësitë e nevojshme dhe do të dinë punën për të bërë në kohën tuaj të caktuar. Pastaj varet nga ju çfarë biznesi apo tregtar që zgjidhni. Nëse nuk jeni të sigurt, shikoni shqyrtimet dhe vlerësimi i klientit, i cili mund të gjendet në Wilio. Sigurohuni që Faleminderit Wilio ju merrni shërbime cilësore me një çmim të arsyeshëm. Ku mund të merrni shkallët metalike kudo? Shkallët metalike janë shumë funksionale dhe kanë vetitë e shkëlqyera. Ju mund t'i vendosni në brendësi dhe në pjesën e jashtme të shtëpisë tuaj. Shkallët metalike kanë një jetë shumë të gjatë dhe është rezistent ndaj motit. Shkallët metalike mund të jenë funksionale, por ato gjithashtu mund të kenë vetitë e dizajnit që shtëpia juaj do të shtojë Šmrnc të drejtë dhe ndjenjën e shtëpisë. Shkallët metalike mund të gjenden në një shtëpi familjare, por edhe në sallat industriale ose qendrat tregtare. Është për ju si dhe ku i përdorni ato dhe si do të shikojnë në finale. Sa kohë duhet një shkallë metalike? Koha për të bërë një shkallë është e ndryshme. Kjo varet kryesisht nga madhësia dhe vështirësia. Shkallët me tre hapa do të jenë më të lehta se shkallët në sallën e prodhimit të madh, ku nevojitet një palë stallat kryesore. Meqenëse është e mundur të përshtatet dhe të personalizoni, ju nuk keni për të porositur shkallët e zakonshme të zellshme në mënyrë industriale në shtëpinë tuaj. Shkallët mund të bëhen të apelohen nga stolitë e ndryshme të tilla si lulëzimi, fletët e gjetheve ose kafshëve. Ka specialistë që kanë një përvojë të pasur në aktivitete të tilla pothuajse artistike. Prodhimi i shkallëve vetë do të zgjasë deri në 3 javë sipas vështirësive. Por të jetë i vetëdijshëm se puna është duke pritur për një të bërë mirë. Kush më shtyn shkallët e reja metalike? Ju nuk keni nevojë të shqetësoheni nëse nuk dini si të merrni shkallët për të furnizuar një ekspert që i bëri ato dhe e kuptoi. Do të dijë saktësisht se ku duhet të kalojë atë që të ktheni shkallët, shikoni atë që më së miri dhe ju bëjnë të instaloni në shtëpi më shumë dëm sesa përfitim. Përvoja ka përvojën e nevojshme. Ka nevojë për një ekspert për Shkallë të Fregjistruar Arsim Special? Prodhimi i shkallëve nuk kërkon arsim special. Përvoja plotësisht të mjaftueshme me punën e një lloji të tillë. Megjithatë, një ekspert me siguri do të ketë nevojë për një kurs saldimi për të njohur materialin e saldimit në mënyrë që të jetë më së paku të shohësh saldime që nuk veprojnë. Ekziston një formulë e thjeshtë për të llogaritur pjerrësinë dhe madhësinë e shkallës, e cila sigurisht duhet të kontrollojë një ekspert të tillë për të njohur shkallët që llogariten siç duhet. A është e nevojshme të shihet për të parë një vështrim në një vështrim në pikën ku do të qëndrojnë shkallët? Ka mundësi kur një vizitë personale nuk mund të jetë e nevojshme. Veçanërisht në rastet kur shkallët e thjeshta të formës do të shkojnë. Nëse do të jepni ndonjë dokument të nevojshëm për artizanën e kualifikuar, është e mundur që shkallët do të përjetohen pa inspektim. Por të gjithë janë më të kënaqur nëse një ekspert vjen për të parë dhe paraqitur gjithçka që nevojitet kur shkallët e përfunduara do të ulen të gjitha si ajo. Një i aftë në art do të jetë një vend ku do të qëndrojnë shkallët. Përcaktoni pjerrësinë e nevojshme, dimensionin dimensional dhe lartësinë e një hapi. Do të jetë e kujdesshme që një lartësi hap nuk mund të jetë më shumë se 19 cm dhe gjerësia nuk mund të jetë më pak se 25 centimetra. A do të dorëzohet ndonjë material apo mjete profesionale? Nëse zgjidhni një ekspert me përvojë dhe pajisje profesionale, ju nuk keni për të thyer kokën tuaj me mjete materiale ose të punës. Një i aftë në art dhe pajisur veten, ju vetëm mund të shikoni përpara për shkallët e reja dhe të bukura metalike sipas simpati tuaj. A është e mundur të zgjidhni formën e ndryshme të shkallëve metalike? Sigurisht po. Shkallët metalike mund të prodhohen në forma të ndryshme. Shkallët mund të jenë me ose pa një, mund të jetë tastierë, spirale ose e zakonshme dhe e thjeshtë drejt drejt. E gjitha varet nga simpati juaj në dispozicion të një objekti. Shkallët e tua gjithashtu mund të kenë një shumëllojshmëri të railings. Handrails janë bërë prej druri, metal, gurë ose xhami. E gjitha varet vetëm nga ju dhe dizajni që dëshironi të keni në shtëpi. Cili është çmimi për të bërë një shkallë metalike? Çmimi për prodhimin e një shkalle metalike mund të jetë ndryshe. Kjo varet nga atributet e shumëfishta. Këto përfshijnë vështirësinë e shkallëve, lartësinë e saj, gjerësinë, materialin e përdorur, kangjella, ngjyra, stolitë dhe dekorime të ndryshme. Megjithatë, çmimi është diku rreth 1500 - 3000 euro. Çmimi prapa shkallëve të thjeshta të linjës pa ndërprerjen varion nga 900 - 1500 euro. Çmimi për shkallët metalike në formën "l" është diku midis 1000 dhe 1700 euro. Shkallët metalike në formën "U" do t'ju kushtojë diçka rreth 1200 - 1800 euro. Më të shtrenjtë janë shkallët në formë spirale. Çmimi për mishërimin e tyre mund të jetë deri në rreth 3000 euro. Avantazhet dhe disavantazhet e një shkalle metalike Avantazhet e shkallëve metalike i takojnë herën e parë të çmimit. Çmimi i blerjes së shkallëve metalike është më i ulët se kostoja për shkallët e drurit. Pra, të sigurt të gjithë janë shumë mirë të menduarit se çfarë lloji të shkallëve zgjedh. Edhe pse është e vërtetë se shkallët metalike përdoren më shumë në industri, por po mbajnë gjithashtu vendin e tyre në shtëpitë familjare. Përdoret si një dru ose xhami ose qelqi ose qelqi ose qelqi ose qelqi ose xhami. Avantazhi kryesor i shkallëve metalike është një jetë e gjatë. Shkallët metalike do të zgjasin me pak mirëmbajtje dhe jetë. Shkallët metalike nuk kërkojnë mirëmbajtje të madhe, thjesht pikturoj atë në ngjyrën e dëshiruar dhe të marrë atë për të vazhduar. Megjithatë, shumë njerëz marrin si një disavantazh, sepse shkallët duhet të heqin së pari nga ngjyra origjinale, të pastër dhe të trondit përsëri. Avantazhi i shkallëve metalike është gjithashtu fakti që ju mund ta rregulloje pikërisht për t'ju përshtatur dhe ju pëlqeu dhe ka qenë një plotësim i madh i brendshëm. Një avantazh tjetër është se shkallët metalike mund të kombinojnë metal të tjerë, dru ose xhami dhe t'i japë Šmrnc. Çfarë mirëmbajtjeje të shpeshtë është e nevojshme? Mirëmbajtja e një shkalle metalike nuk është shumë e kërkuar. Nëse tashmë e shihni se ngjyra ose tregon një ndryshk është treguar, shkallët janë të nevojshme. Është e nevojshme për të hequr një pallto të vjetër, shqyej ndryshkun tuaj, fshij atë dhe nanol. Shkallët metalike Ju nuk duhet të jeni ende në një ngjyrë. Ju mund të ndryshoni ngjyrën në çdo kohë që kërkoni dhe kështu të merrni shtëpinë tuaj ende një vështrim të ri. A mund të bëj një shkallë metalike për të bërë vetëm? Sigurisht. Është padyshim e vlefshme për përpjekjen. Qartë se, me kusht që të keni të gjitha pajisjet dhe dozën e nevojshme të vetë-lirimit. Nuk është aspak e lehtë. Është e nevojshme për të matur projektin në mënyrë që çdo erë e keqe të jetë në finale, është e nevojshme që të ketë aftësitë e nevojshme me një saldim dhe kodin e kohës që paguani me prodhim. Megjithatë, nëse eksperienca e nevojshme që nuk keni, do të jetë më mirë ta besoni në duart e një profesioni për të ndodhur përfundimisht se shkallët metalike do t'ju kushtojnë shumë më tepër se sa keni planifikuar në fillim. Çmimet për të bërë një shkallë metalike mund të jenë të ndryshme. Megjithatë, me Wilio, thjesht mund të krahasoni oferta të shumta dhe të zgjidhni një të tillë që i përshtatet buxhetit dhe nevojave tuaja.