Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Shkalle lundruese

Po kërkoni një ndërtues për shkallët vetë-mbështetëse? Ne kemi 16,047 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shkalle lundruese

Sa kushtojnë shkallët vetë-mbështetëse? Për shkallët vetë-mbështetëse, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: projektimin dhe vizualizimin e shkallëve, orientimin, prodhimin dhe montimin e shkallëve. Çmimet e shkallëve me strukturën e tyre mbajtëse janë rreth 500-1000 euro për shkallë. Artikulli më i shtrenjtë në shkallët vetë-mbështetëse është zakonisht prodhimi i shkallëve të kombinuara vetë-mbështetëse. Kostot shtesë mund të përfshijnë: ndriçimin, ngjyrosjen ose parmakët, të cilët kushtojnë mesatarisht 20-120 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 16,047. Mos kërkoni më tej: çmimi i shkallëve vetë-mbështetëse, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Shkalle lundrueseÇmimet mesatare

Çmim të ulët33 000,00 L/një copë
Çmimi mesatar48 120,00 L/një copë
Cmim i larte63 000,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të shkallëve vetë-mbështetëse

Për të mësuar çmimin e saktë të shkallëve vetë-mbështetëse, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e shkallëve vetë-mbështetëse.

Shkallët pa mbarim120 000,00L / gjitha
Shkallët pa trajtim sipërfaqësor, masat e klasës për shkallë të gjerë 1000 mm dhe një standard të gjerë 700 mm me lartësi deri në 3000 mm.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Shkallët e pikturuara180 000,00L / gjitha
Shkallët me shtresë me fund, një aeroplan nga një shkallë për shkallët e gjerë 1000 mm dhe një standard 700 mm me një lartësi deri në 3000 mm.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Konsultim6 000,00L / gjitha
Konsultimet në vendin e shkallëve vetë-mbështetëse.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Instalim1 800,00L / orë
Shkalla e orëve të montimit të strukturave dhe shkallëve të shkallëve vetë-mbështetëse.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Ndertim dhe prodhim shkalleshSa kushton ndërtimi dhe prodhimi i shkallëve? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?