Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Shkalle inox

Po kërkoni një ndërtues për shkallët inox? Ne kemi 15,871 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Shkalle inox

Sa kushtojnë shkallët inox? Për shkallët inox, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: projektim, vizualizim, prodhim, montim dhe shërbim të shkallëve. Çmimet e shkallëve inox janë rreth 3000-3600 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në shkallët prej çeliku të pandryshkshëm është zakonisht prodhimi i shkallëve atipike prej çeliku inox për të matur. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit, shërbimi pas garancisë, përgatitja, të cilat kushtojnë mesatarisht 30-170 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 15,871. Mos kërkoni më tej: çmimi i shkallëve inox, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Shkalle inox

Çmimet mesatare

Çmim të ulët180 000,00 L/një copë
Çmimi mesatar193 554,60 L/një copë
Cmim i larte216 000,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve të shkallëve të çelik inox

Për të mësuar çmimin e saktë të shkallëve të çelikut, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e shkallëve të çelik inox.

Kangjella çelik inox me dorezë druri9240.0L / M.
Stainless çeliku kangjella me dorezë druri të dorës, çelik inox horizontale të mbushjes horizontale, lartësi 900 mm, gjatësi 1500 mm, ankorim anësor.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Trajtimi i shkallëve të çelikut të çelikut për ankorimin e murit935.4L / M.
Handle Stainless Steel Stain për ankorimin e murit. Materiali i ankorimit (shufrat e ndërprera, bulonat e kombinuara).
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Hapa inox270000.0L / gjitha
Hapat e çelik inox, mbushje me çelik inox horizontale, gjerësi 800 mm, gjatësi 3000 mm, spirancë anësore.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Hapa inox234000.0L / gjitha
Hapat e inox, çelik inox horizontale të mbushur, gjerësi 700 mm, gjatësi 2500 mm, spirancë anësore.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Ndertim dhe prodhim shkalleshSa kushton ndërtimi dhe prodhimi i shkallëve? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?