Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Shkalle druri

Po kërkoni një ndërtues për shkallët prej druri? Ne kemi 18,364 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shkalle druri

Sa kushtojnë shkallët prej druri? Për shkallët prej druri, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: orientim shkallësh, projektim, prodhim, montim. Çmimet e shkallëve prej druri janë rreth 2000 - 4000 euro për shkallë. Artikulli më i shtrenjtë në shkallët prej druri është zakonisht prodhimi i një shkalle druri me forma dhe dimensione atipike. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: shpuese, mulli, vegla, të cilat kushtojnë mesatarisht 30-150 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 18,364. Mos kërkoni më tej: shkallët prej druri çmimi, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Shkalle druriÇmimet mesatare

Çmim të ulët120 818,40 L/një copë
Çmimi mesatar182 563,80 L/një copë
Cmim i larte240 000,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të shkallëve prej druri

Për të mësuar çmimin e saktë të shkallëve prej druri, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e shkallëve prej druri.

Hapat e shkallëve4 200,00L / M.
Pajisjet e shkallëve të shkallëve të gurit me nyje ndotëse me kangjella të provisuara prej druri dhe peshore të përkohshme të bluarjes ose të lëmuara në shkallët
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Shkallët e shkallëve me sipërfaqe të përafërt4 020,00L / M.
Pajisjet e niveleve të shkallëve të gurit me pinking të nyjeve të ndërlidhjes, me një kangjella të përkohshme druri dhe mbulim të përkohshëm të shkallëve të përafërt në shkallët
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Podesta druri4 320,00L / m2
Pajisjet e shkallëve të shkallëve me pinking të nyjeve të ndërlidhjes, njëkohësisht në masoneri, të drejtë dhe pjerrësi ose të pjerrët absorbohen në mënyrë të njëanshme të zgjeruar, ose gjithashtu të ruajtura në shkallët, tokën ose të lëmuar
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Drsna druri podesta.4 140,00L / m2
Pajisjet e shkallëve të përafërt të gurëve të gurit në lidhje me nyjet ndërlidhëse, njëkohësisht në masoneri, të drejtë dhe të pjerrët ose të pjerrëta të frustruara në mënyrë të njëanshme, ose gjithashtu të ruajtura në shkallët
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Ndertim dhe prodhim shkalleshSa kushton ndërtimi dhe prodhimi i shkallëve? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Sa kushton një shkallë prej druri? Ju mund të prisni që për një diametër prej rreth 4 000 euro për shkallën; Megjithatë, ka shumë faktorë që ndikojnë në çmimin e një shkalle druri. Dizajni bazë mund të kushtojë rreth 1 000 euro ndërsa shkallët e projektimit mund të kushtojnë pak rreth 30,000 euro ose më shumë. Sa i përket gjetjes së prodhuesit më të mirë të shkallëve, kjo varet nga përvojat dhe aftësitë artizanale të tabelës. Në varësi të llojit të materialeve, shpërndarja dhe dizajni i shtëpisë mund të jenë një ndërtues më të përshtatshëm konkret. Për shembull, nëse doni të instaloni një shkallë qelqi, patjetër do të kontaktoni punonjësin që ka përvojë me instalim të tillë. Hurting një ekspert që mund të jetë një instalues ​​i shkëlqyer i shkallëve prej druri mund të mos jetë zgjidhja më e mirë për shkallët e qelqit. Sa është një shkallë e qepur? Meqenëse ndërtimi i një shkalle të bërë me porosi përfshin propozimet e saj, është veçanërisht materiale të qëndrueshme, kështu që ju mund të prisni një shkallë të re për të paguar rreth 10 deri në 20,000 euro, ndonjëherë më shumë. Sa do të më kushtojë një dizajn të detajuar të shkallëve? Kostoja mesatare e hartimit të shkallëve të banimit lëvizin diku rreth 2 500 euro; Megjithatë, në varësi të materialeve dhe kompleksitetit të paraqitjes, çmimi mund të ndryshohet. Procesi i ndërtimit të shkallëve Procesi i ndërtimit të një shkalle tipike për ndërtimin e ri është i thjeshtë; Megjithatë, shkallët ekzistuese ose ndërtimi i një shkalle të re mund të jenë më të komplikuara. Të gjitha këto skenarë përfshijnë të njëjtin proces që zakonisht fillon me matjet në vendin që do të shërbejë si një vrimë për të re. Në varësi të çmimit të materialeve, ju do të duhet të vendosni nga e cila prodhuesi për të porositur shkallët e reja dhe mund të dorëzohet. Furnizuesi i materialit me siguri do të dini që ju të instaloni shkallët tuaja të zgjedhura. Faktorë që ndikojnë në koston e shkallëve Sa paguaj për ndërtimin e një shkalle për përdorim rezidencial dhe komercial? Ka shumë faktorë në koston përfundimtare të ndërtimit të shkallëve. Faktori më i rëndësishëm që ndikon në çmimin është padyshim materiali që dëshironi të përdorni qëndrueshmërinë. Për shembull, një shkallë rrotulluese spirale me një xhami ose shtyllë metalike, me fads shkallë bambu do të jetë dukshëm më shumë se një shkallë tradicionale prej druri. Disa faktorë të tjerë që ndikojnë në çmimet e shkallëve janë: Numri i shkallëve Llojet e shkallëve (për shembull, lakuar nën kënd ose shkallët e ngjashme me formën gjeometrike janë më të shtrenjta se shkallët tradicionale) Kërkesat e Ligjit të Ndërtimit për kangjella Vendndodhja e shkallëve Kompleksiteti i projektit Shpenzimet e instalimit Vlerësimet e çmimeve për lloje të ndryshme të shkallëve Megjithëse ka shumë stilet e shkallëve, më të përdorura janë dy lloje të shkallëve: shkallët e brendshme ose të jashtme. Të dy llojet mund të prodhohen nga një sërë materialesh dhe çmimi që paguani për materialin për materialin. Materialet për shkallët e thjeshta të banimit prej druri mund të blihen në dyqan lokal me nevojat e familjes. Komponentët e qëndrueshëm dhe të lartë do të duhet të blejnë direkt në prodhuesit. Pavarësisht nga ku keni blerë materiale, është e rëndësishme që të keni një shkallë të fshirë saktësisht të keni materiale të mjaftueshme të nevojshme. Vlerësimet e çmimeve janë krijuar duke përdorur dimensionet tuaja në metër të materialit të nevojshëm ose një kit që zakonisht përmban komponentë për një hap. Kostoja e brendshme dhe e jashtme e shkallëve në natyrë Siç është përmendur më lart, kostoja mesatare e një shkalle të brendshme prej druri tipike lëvizin diku rreth 4 000 euro. Çmimet e shkallëve të zakonshme prej druri të jashtme do të jenë dukshëm më të ulëta se sa për ato të brendshme për shkak të shpenzimeve më të ulëta për lëndë djegëse të jashtme. Materiali për shumicën e shkallëve të zakonshme të jashtme mund të blihen në më pak se 1 000 euro. Për më tepër, ne japim disa vlerësime mesatare të çmimeve për materiale dhe stile të ndryshme. Çmimi mesatar për materialin në shkallët e ndërtimit me kangjella qelqi Dru 4 000 € Metal 1 000 - 2 000 € Glass 15 - 200 € për metër katror Mermer 30 - 200 € për metër katror Kostoja mesatare e një shkalle të drejtë është rreth 4,000 euro ose më pak, me shkallët spirale ju do të paguani pak rreth 2000 €, për një shkallë të formuar prej L-2,500 - 3,500 €, në formë 3,000 - 4.000 € dhe shkallët për të pishin 1 500 - 2 000 € Është e rëndësishme të kuptohet se radhët zakonisht janë një njësi e veçantë në një gamë të çmimeve për shkallët nëse jo në kuotimin e ofruar. Materialet për railings janë zakonisht të fuqishme dhe të shitura pas pjesëve ose në metra. A ndryshojnë shpenzimet në varësi të pozitës së shtëpisë? Në varësi të vendit ku jetoni, shpenzimet e marangozëve në qytete individuale janë paksa të ndryshme, për shkak të çmimit mesatar për materiale dhe në mënyrë të barabartë koston e zdrukthëtarit. Këto lëvizin diku rreth 30-35 € në orë të punës. Është gjithashtu e rëndësishme të kuptohet se furnizuesit që specializohen në stile specifike të shkallëve të tilla si shkallët e brendshme ose të izoluara po kërkojnë më shumë para. Këshilla për të krijuar një vlerësim të saktë të çmimeve Krijimi i një vlerësimi të saktë do të kërkojë matje të sakta. Sipas këshillave të renditura më poshtë, mund të krijoni një vlerësim të saktë për shkallët e reja. Tip nr. 1: Ju duhet të dini se çfarë doni dhe përshkruani me kujdes idenë tuaj dhe vizionin e shkallëve. Tip nr. 2: Ju patjetër merrni saktësisht se sa peshore do të ketë shkallët tuaja të reja. Tip nr. 3: Merrni të paktën dy deri tre citate në lidhje me materialin dhe punën. Si mund të gjej një zdrukthëtar të përshtatshëm? Në varësi të materialit, rregullimin e shtëpive dhe elementeve të projektimit të strukturës mund të keni nevojë të instaloni ekspertin tuaj të shkallëve për të instaluar shkallët tuaja. Shkallët nuk janë një vend ku duhet të ketë shumë kthesë, sepse ju paguani mijëra euro për çdo kthesë të ardhshme. Mënyra më e mirë për të gjetur një ekspert të shkallëve është të telefononi një prodhues ose furnizues të shkallëve dhe t'i kërkoni atyre që rekomandojnë në zonën tuaj më të afërt. Është thelbësore për të marrë referenca nga furnizuesit dhe për të thirrur të gjithë. Nëse nuk e shihni punën e tyre personalisht kërkoni nga furnizuesit për punën e tyre paraprake. Mund t'ju joshë një dobi, por edhe të mendoni për sigurinë tuaj që është në radhë të parë. Prandaj, ne ju rekomandojmë që të punësoni një shërbim ekspertësh - zdrukthëtar. Këshilla për të kursyer para kur zgjedh një ekspert shkallësh Ndërtimi i një shkalle të re mund të përmirësojë pamjen e shtëpisë tuaj dhe të rrisë vlerën e saj. Shkallët janë në çdo shtëpi kryesore dhe qendrore; Prandaj ju nuk doni të kurseni në materiale. Këshillat e mëposhtme me siguri do të përdorin nëse doni që disa euro të kurseni: Tip nr. 1: Përcaktoni llojin më të përshtatshëm të shkallëve që i përshtatet më së miri shtëpisë tuaj dhe lidhni atë me aftësitë e ndërtuesit. Tip nr. 2: Përcaktoni madhësinë e hapësirës në dispozicion dhe vendosni buxhetin. Tip nr. 3: Dyqani komponentët në një shkallë të re në faqet e verifikuara dhe në çmimin më të mirë nëse online ose personalisht