Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Sherbimet komunale dhe ndertimi i infrastruktures

Jeni duke kërkuar për një ofrues të inxhinierisë civile? Ne kemi 26,830 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,327 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Sherbimet komunale dhe ndertimi i infrastruktures

Sa kushtojnë punimet e inxhinierisë civile? Në inxhinierinë civile, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: projektimin dhe zbatimin e rrugëve lokale dhe me qëllime të veçanta, hekurudhave dhe teleferikut, tubacioneve të gazit. Çmimet e rrugëve janë rreth 620-950 euro për projekt. Tubacionet e gazit në distanca të gjata janë zakonisht artikulli më i shtrenjtë në inxhinierinë civile. Kostot e tjera mund të përfshijnë: konsultimet, ndryshimet e përfshira në projekt, kostot e transportit, të cilat kushtojnë mesatarisht 30-150 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 26,830. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e inxhinierisë civile, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,327 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Sherbimet komunale dhe ndertimi i infrastrukturesÇmimet mesatare

Çmim të ulët24 000,00 L/projekt
Çmimi mesatar36 840,00 L/projekt
Cmim i larte57 000,00 L/projekt
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Strukturave Inxhinierike

Për të mësuar çmimin e saktë të ndërtesave inxhinierike, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e ndërtesave inxhinierike.

Lidhja e ndriçimit publik, terren264 000,00L / gjitha
Ndërtimi i lidhjeve kabllore NN, ndriçimi publik dhe shpërndarja e kabllit NN.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lidhja e Kanalizimeve205 800,00L / gjitha
Çaktivizo mbeturinat dhe lidhja me kanalizimet publike.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lidhje me gaz181 800,00L / gjitha
Lidhja e gazit përfundon nga HUP në kufirin e tokës. Mbi terren, kapaku kryesor i gazit (HUP) vendoset në kabinet ose vetëm ose së bashku me një pajisje rregullatore dhe një metër gazi.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Rrugë me pemë asfalt1 920,00L / m2
Përgatitja e një substrate me argjinaturën e zhavorrit me shtresa me shtresa, ndërtimi i asfaltit bruto me ikjen bazë të integruar.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Trajtimi i ujerave te zezaSa kushtojnë impiantet e trajtimit të ujërave të zeza? Ne shpesh ofrojmë...
Lidhja e sherbimeve komunaleSa kushtojnë rrjetet inxhinierike? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për rrjetet...
Rezervuar i ujit te shiutSa kushton një rezervuar uji i shiut? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Rruga e hyrjes, trotuariSa kushton rruga hyrëse, trotuari? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Lidhja e tokës në rrjetet inxhinierike Udhëzues praktik për mënyrën e lidhjes së ndërtimit të tyre në energji duke përfshirë energjinë elektrike, gazin dhe ujin. Pa marrë parasysh se çfarë stili të shtëpisë ju vjen nga një shtëpi organike e plotë për banesë të lehtë rezervë, ju do të duhet të rregulloni lidhjen me shërbimet e nevojshme. Këto përfshijnë furnizimet me energji elektrike, ujë dhe telefonike / broadband, si dhe kanalizime dhe gaz nëse janë të disponueshme. Si të siguroheni që shtëpia juaj të jetë e bashkangjitur në rrjetet e nevojshme inxhinierike? Kur duhet të filloj të mendoj për lidhjen me rrjetet inxhinierike? Pasi të keni një leje toke dhe të ndërtimit duket ndoshta ju mund të filloni. Duke pasur ujë dhe energji elektrike në ndërtesë është një përfitim i vërtetë gjatë ndërtimit dhe është mjaft e lehtë për të vendosur një furnizim të përkohshëm për (ende) të dyja strehimit, të përkohshme, edhe të ardhmen, nëpërmjet një shërbimi të kompanisë ujore. Uji i thjeshtë dhe tub rezistent ndaj motit me një njësi të vogël të konsumatorit dhe disa shitore për amplifikatorin (që mund të montohet më vonë në garazh) do të jetë e dobishme për çdo gjë nga uji i gatimit në kazan për të pushtuar pajisjet e ndriçimit dhe mjetet e energjisë.) Në mënyrë ideale, mjeti i energjisë duhet të kandidojë me një transformator të reduktuar në 110 V, por nëse duhet të përdorni tensionin e rrjetit, detektori aktual i mbetur është thelbësor. Çka nëse rrjetet inxhinierike janë pjesë e një prone apo prona? Banesat e zëvendësimit Për ndërtuesit që punojnë në pasuri të patundshme ekzistuese, lidhja duhet të jetë relativisht e lehtë. Ka të ngjarë që prona tashmë do të lidhet me rrjetet dhe pajisjet esenciale të inxhinierisë. Këtu, duhet të jetë një rast i thjeshtë i izolimit të tyre brenda procedurës së prishjes dhe risigurimit të risigurimit në banesën e re. Vetëm një thirrje të shpejtë ose shënim për ofruesin aktual të shërbimit. Në shumë raste, numrat origjinalë të telefonit mund të ruhen. Tokë të zbrazët ose të largët Është një çështje tjetër për tokën e largët, së bashku me rrjetet e të cilave inxhinierike nuk e çojnë. Pyetja ku vijnë këto shërbime - dhe sa ato do të kushtojnë - duhet të jenë gjithmonë një pjesë e ekzaminuar mirë e vlerësimit të komplotit tuaj. Shumë që janë ndarë në një pronë ekzistuese, për shembull për rregullimet e kopshtit nuk duhet të jenë shumë probleme - lidhja duhet të jetë ideale e kontratës së shitjes. Komplote të largëta dhe toka në lokalizimin e largët mund të jetë një perspektivë krejtësisht e ndryshme, kështu që mund të jetë e nevojshme të merren parasysh dhe gjithashtu kosto të rëndësishme. Kurthet e shpeshta duhet të supozojnë se ka, për shembull, kolonat e furnizimit me energji elektrike ose të ujit. Gjithashtu mbani mend se nëse duhet të kaloni me dikë tjetër për këtë qëllim, ato mund të shoqërohen me të. Uji dhe kanalizimet Shumica e pasurive të paluajtshme do të kërkojnë furnizimin me ujë dhe kullimin nga rubineti, edhe nëse jeni më shumë se një distancë nga kanalizimi. Lidhja me furnizimin me ujë Shumica e pasurive të patundshme është në një distancë të arsyeshme nga furnizimi me ujë nga tap ose komploti është një pus. Ata që nuk janë ata zakonisht duhet të shpojnë një pus. Shpimi i tyre është i kushtueshëm, por pas miratimit të institucionit për ujë të pijshëm do t'ju ofrojë furnizimin tuaj me ujë. Nëse dëshironi të mësoni se cilat janë mundësitë tuaja, ju lutemi kontaktoni kompaninë tuaj lokale të ujit që mund t'ju ofrojë një shpërndarje të re dhe do t'ju ofrojë të gjithë punën e nevojshme për t'u lidhur me pajisjen tuaj. Ju do të duhet të plotësoni formularin e aplikimit dhe të jepni një plan të faqes që tregon kufirin e tokës dhe pikat e hyrjes - bazuar në këtë, pastaj hartoni një skemë dhe çmim. Lidhja me Kanalizimet Lidhja nga kufiri në kanalizimin kryesor do të duhet të bëhet nga një furnizues i miratuar. Nëse jeni brenda 200 metra nga kullimi kryesor, do të jetë fitimprurës për t'u bashkuar me të. Nëse jeni më shumë se një distancë, mund t'ju duhet të konsideroni një alternativë, siç është një septike ose më e pastër. Drain e parregullt dhe kullimi i ujit sipërfaqësor pothuajse gjithmonë gjykohet veçmas - nuk do të hyjë në sistemin e hyrjes. Mundësia popullore e zgjidhjes së ujërave sipërfaqësore është instalimi i sistemit të kapjes së ujërave të shiut. Këto opsione janë shumë të qëndrueshme dhe redukton ndjeshëm vlerën e rrugës në llogarinë tuaj të ujit. Lidhjet elektrike Pothuajse çdo shtëpi do të kërkojë një rrjet elektrik, edhe nëse është plotësisht i ngarkuar me të gjitha teknologjitë më të fundit të energjisë së rinovueshme. Energjia e rinovueshme e bërë në vend, është e vështirë të përdoret në atë kohë që nuk e ndizet dielli apo asnjë goditje. Nëse keni një sistem hidroelektrik që gjeneron shumë energji 24 orë në ditë, ju keni lumturi të vërtetë të madhe, por për shumicën prej nesh është fuqia nga opsioni i vetëm i rrjetit. Lidhja e Energjisë Elektrike Ashtu si në rastin e ujit, edhe në këtë rast duhet të kontaktoni ofruesin kryesor dhe të kërkoni një diagram të ri të kufirit të aseteve tuaja të reja. Elektricisti juaj pastaj lidh pajisjen matëse. Prej aty ai do të sjellë në shtëpinë tuaj nëpërmjet njësisë suaj të konsumit. Punonjësi përgjegjës për të kontrolluar ndërtesën duhet të jetë në gjendje të ndihmojë nëse nuk e dini se cila kompani e energjisë është distributori kryesor në zonën tuaj. Ky shpërndarës do të jetë përgjegjës për të siguruar një matës të ri për këtë pajisje së bashku me numrin e vet unik dhe do t'ju furnizojë energji elektrike në fillim. Ju nuk keni një furnizues në këtë fazë, por sapo metër është në dorëzim dhe ju keni një numër unik, ju do të jeni në gjendje të ndryshoni kompaninë. Për qëllime identifikimi, kabllot dhe kanalet elektrike janë gjithmonë të njollosur me të zeza. Lidhjet e gazit Lidhja e gazit varet nga disponueshmëria e furnizimeve në zonën tuaj - e cila është gjithmonë në lidhje me zonat urbane. Disa gjithashtu përdorin alternativa të tjera të tilla si nafta, GLN dhe pompat e ngrohjes me energji elektrike. Megjithatë, nëse keni qasje në gazin kryesor, përdorni atë. Kjo është ende tipi më i efektshëm i karburantit dhe ka një gjurmë shumë më të vogël të karbonit sesa karburantet e tjera fosile. Lidhja me gazin. Nëse doni të bashkoheni me ju do të duhet të kontaktoni shitësin tuaj të gazit dhe të bien dakord për shpërndarjen e re. Si pjesë e shërbimit të saj standard (standard për lidhjet e reja në shtëpi), hendekët deri në 2 metra nga shtëpia, shtoni dhe montoni një kabinet metër të përshtatshëm. Pastaj ju merrni gjithçka me një furnizues të gazit që instalon matësin dhe lidhet me burimin. Përndryshe, ju mund të kërkoni kompaninë tuaj të gazit për të pajisur të gjithë gjë për ju - do t'ju ngarkojë një tarifë lidhjeje, të gjitha tubat, tarifën e tyre plus një tarifë të instalimit të njehsorit. Kostot e lidhjes së rrjetit mund të shkojnë nga dhjetëra deri në qindra euro, për këtë arsye, do të duhet të vlerësohet nëse gazi i rrjetit është praktik dhe i përballueshëm për projektin tuaj. Tubat e gazit dhe shpërndarja janë gjithmonë të njollosur me të verdhë në mënyrë që të dallohen nga shërbime të tjera. Telefon / lidhje broadband Gjërat janë mbiçmuara nëse jeni në fshat. Kjo gjithashtu mund të përfshijë një studim që synon përcaktimin e kostos së telefonit ose lidhjes në internet. Disa kthehen në kompanitë kabllore ose përdorin lidhjet e rrjetit që kanë një komunë të caktuar tashmë të siguruara. Cilat janë kostoja tipike e bashkimit me një familje? Kostot tipike të lidhjes familjare shkojnë nga disa qindra euro në më shumë se 1,000 për lidhje. Këto kosto varen nga lloji i lidhjes, teknologjia e rrjetit dhe nëse kostot e lidhjes përfshijnë vetëm koston e shërbimit për njehsor ose përfshijnë koston e lidhjes së thellë (si një sistem transmetimi dhe shpërndarës). Shpenzimet e lidhjes janë shumë të varura nga shpenzimet e zgjerimit, duke përfshirë shoferët, polet dhe mbështetjen, transformatorin (nëse ka) dhe koston e njehsorit. Shpenzimet gjithashtu varen nga lloji i lidhjes. Lidhjet e alternuara me tre faza të përshtatshme për ngarkesën industriale janë më të kushtueshme se një lidhje alternative njëfazore e përshtatshme për ndriçim tipik në shtëpi, televizion dhe ftohje. Lidhjet AC aktuale zakonisht kushtojnë më shumë se DC me fuqi të ulët. Kostoja është gjithashtu e ndryshme në varësi të faktit nëse lidhja është e sipërme ose nëntokësore, e dyta zakonisht është më e kushtueshme.
Përditësuar në: May 15, 2023