Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Sherbime te pastrimit

Jeni duke kërkuar për një portier për pastrim? Ne kemi 31,466 pastrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,324 profesionistë të regjistruar
90,145 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Sherbime te pastrimit

Sa kushton pastrimi? Gjatë pastrimit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: pastrim dritaresh, pastrim me korrent, hekurosje, larje pllakash, larje dhe rrahje. Çmimet e pastrimit janë rreth 25-50 euro. Artikulli më i shtrenjtë në pastrim është zakonisht rrahja. Kostot shtesë mund të përfshijnë: produkte pastrimi, fshesë me korrent, leckë, fshesë, kovë, të cilat kushtojnë mesatarisht 15-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 31,466. Mos kërkoni më tej: çmimet e pastrimit, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,324 profesionistë të regjistruar
90,145 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Sherbime te pastrimitÇmimet mesatare

Çmim të ulët294,00 L/orë
Çmimi mesatar450,00 L/orë
Cmim i larte732,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Pastrimit

Për të mësuar çmimin e saktë të pastrimit, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë Pastrimi.

Pastrimi i hapësirave468,00L / orë
Zyrat e disponueshme dhe të rregullta të pastrimit, magazinat, bizneset dhe mjediset administrative.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Pastrimi i Windows1 200,00L / një copë
Larja e dritareve, interpretimeve, shpenzimeve me xham, kompanive, pajisjeve të biznesit dhe restoranteve. Pastrimi i parave dhe blinds.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Pastrimi i makinës Podláh.18,00L / m2
Thellësia Pastrimi kimik i mbulesave të dyshemeve të llojeve të ndryshme në garazhe, salla, objekte mjekësore ose sportive.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Që mbërrin48,00L / m2
Ardhja e thellësisë së qilima, dyshekë, karrige zyre, vende, shtretër dhe mobilje të tjera të veshur me susta.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Pastrimi i pllakaveSa kushton pastrimi i pllakave? Gjatë pastrimit të shtrimit, ne shpesh ofrojmë...
Pastrim fasadashSa kushton pastrimi i fasadave? Gjatë pastrimit të fasadave, ne shpesh ofrojmë...
Pastrimi i kulmeve dhe ulluqeveSa kushton pastrimi i çatisë dhe ulluqeve? Gjatë pastrimit të çatisë dhe...
Pastrim me lageshtiSa kushton një rrahje? Ne shpesh ofrojmë këto shërbime gjatë rrahjes: rrahja...
Pastrim i makinave me lageshtiSa kushton një rrahje makine? Gjatë rrahjes së një makine, ne shpesh...
Pastrim i tepihave me lageshtiSa kushton rrahja e tapetit? Me rastin e rrahjes së tapeteve, ne...
Pastrim i divaneve me lageshtiSa kushton ndenjësja? Me rastin e rrahjes së sediljeve, ne shpesh ofrojmë...
Pastrim i dritareveSa kushton pastrimi i dritareve? Gjatë larjes së xhamave, ne shpesh ofrojmë...
HekurosjeSa kushton hekurosja? Gjatë hekurosjes, ne shpesh ofrojmë këto shërbime: hekurosje, hekurosje...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Përditësuar në: May 15, 2023