Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Sherbime kompjuterike dhe it

Po kërkoni një specialist në shërbimet e PC dhe IT? Ne kemi 8,268 specialistë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Sherbime kompjuterike dhe it

Sa kushtojnë shërbimet e PC dhe IT? Për shërbimet e PC dhe IT, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: krijimin dhe dizajnimin e faqeve të internetit, aplikacioneve dhe zhvillimit të softuerit. Çmimet e menaxhimit të rrjetit dhe kompjuterit janë rreth 400-2000 euro për projekt. Artikulli më i shtrenjtë në shërbimet e PC dhe IT është zakonisht zhvillimi dhe zbatimi i softuerit të ri. Kostot shtesë mund të përfshijnë: administrimin, përfshirjen e komenteve shtesë, konsultimet, të cilat kushtojnë mesatarisht 30-300 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 8,268. Mos kërkoni më tej: çmimi i shërbimeve të PC dhe IT, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Sherbime kompjuterike dhe itÇmimet mesatare

Çmim të ulët900,00 L/orë
Çmimi mesatar1 304,40 L/orë
Cmim i larte1 500,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
DizajnSa kushton dizajni? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme në dizajn: dizajn...
Grafik dizajnSa kushton dizajni dhe puna grafike? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme...
Teknologjia informative dhe zhvillimiSa kushton IT dhe programimi? Në IT dhe programim, ne shpesh ofrojmë...
Riparim tv dhe satelititSa kushton riparimi i televizorit dhe satelitëve? Gjatë riparimit të televizorëve dhe...
Faqje e internetitSa kushton faqja e internetit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?