Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Sherbime biznesi

Jeni duke kërkuar për një ofrues të shërbimeve të biznesit? Ne kemi 20,924 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Sherbime biznesi

Sa kushtojnë shërbimet e biznesit? Për shërbimet e biznesit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: konsultime private, konsulencë biznesi, plan biznesi. Çmimet e shërbimeve të biznesit janë rreth 40-135 euro për takim. Artikulli më i shtrenjtë në shërbimet e biznesit është zakonisht zhvillimi i një plani të plotë biznesi. Kostot shtesë mund të përfshijnë: konsultime individuale, të cilat kushtojnë mesatarisht 50-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 20,924. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e shërbimeve të biznesit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Sherbime biznesi

Çmimet mesatare

Çmim të ulët2 400,00 L/takimi
Çmimi mesatar4 980,00 L/takimi
Cmim i larte8 100,00 L/takimi
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

SigurimeSa kushton sigurimi? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për sigurime: sigurimin...
Pajisje me qiraSa kushton të marrësh me qira një pajisje? Kur marrim me qira...
Marrja me qira e makinerive te rendaSa kushton marrja me qira e makinerive të ndërtimit? Kur marrim me...
Marrja me qira e automjeteve komercialeSa kushton të marrësh me qira një automjet komercial? Gjatë marrjes me...
Vinc me qira, ashensor me qiraSa kushton të marrësh me qira një vinç ose ashensor? Kur marrim...
Menaxhimi i objektitSa kushton menaxhimi i objektit? Në menaxhimin e objekteve, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?