Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Shembje

Jeni ne kerkim te nje profesionisti per pune shembjeje? Ne kemi 26,953 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,791 profesionistë të regjistruar
87,853 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shembje

Sa kushton puna e prishjes? Gjatë punimeve të shembjes, ne shpesh ofrojmë këto shërbime: prishjen e ndarjeve, heqjen e pllakave, heqjen e parketit. Çmimet e punimeve të prishjes janë rreth 7-15 euro për m2. Puna më e shtrenjtë e prishjes është zakonisht prishja e mureve të paneleve të mëdha. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: çekiçët e prishjes, stërvitjet, çekiçët e thjeshtë, të cilët kushtojnë mesatarisht 20-1000 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 26,953. Mos kërkoni më tej: Çmimi i punës së prishjes, merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,791 profesionistë të regjistruar
87,853 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: ShembjeÇmimet mesatare

Çmim të ulët420,00 L/m2
Çmimi mesatar694,80 L/m2
Cmim i larte900,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të punimeve demo

Për të mësuar çmimin e saktë të punës së prishjes, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në një kategori të punës së prishjes.

Ruajtja e bazave1 530,00L / m3
Avullimi i fondacioneve ose bashkon hapjet e një zone kryq seksionale mbi 4 m2 në themelin, masoneritë e përziera ose guri -2,408 t
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Pompimi i murvës1 680,00L / m3
Pompimi i muraturës së mbingarkesës ose duke bashkuar hapjet e zonës ndërsektoriale mbi 4 m2 në muraturën e keqe, gurin ose përzier në ndonjë Maltë -2.385 t.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Shtyllat e shtyllave.1 080,00L / m3
Shtyllat nga tulla të urta ose blloqe të djegur ose të padëshiruar në ndonjë llaç -1,175
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Inkurajimi i kolonave metalike3 240,00L / t
Inkurajimi i kolonave metalike me një këmbë dhe kokë, duke përfshirë një reduktim pa prirje të strukturës mbështetëse dhe pa mbledhur kolonat e hekurit ose të rivetuar -1,000 t
Së bashku
t
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Rinovim dhe rindertimSa kushton rindërtimi dhe rinovimi? Gjatë rikonstruksioneve dhe rinovimeve, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini

Si të përcaktoni koston e ndërtesës së prishjes Nëse zotëroni një biznes që mund të përfitojë nga pajisjet e punës të dizajnuara posaçërisht për të përmbushur nevojat e kompanisë suaj, ju mund të konsideroni prishjen e një ndërtese direkt në vendin ku firma e prishjes do të marrë të gjitha mbeturinat dhe ju mund të ndërtoni një firmë të re në themelet e asaj të vjetër. Ndonjëherë bizneset e vogla duhet të vendosin nëse lëvizin në ndërtesën e vjetëruar - e cila mund të kërkojë rinovim të gjerë - më kosto-efektive sesa prishja e prishjes. Si rregull, kompanitë profesionale të prishjes ofrojnë vlerësim të kostos për çdo projekt të gjërë shkatërrimi falas. Kompania do të bazohet në faktorë të ndryshëm, duke përfshirë fushën e punës, kërkesat e lejeve lokale, trajtimin e materialeve të posaçme (p.sh. heqjen e asbestit) dhe lehtësinë ose intensitetin e disponueshmërisë në një vend të caktuar. Shpenzimet sipas pozicionit Nëse doni të prishni një ndërtesë komerciale ose banesore, kostoja e prishjes mund të ndryshojë shumë varësisht nga ku ndodhet ndërtesa. Gjithashtu, mbani në mend se disa qytete janë më të mira nëse ndërtesat në vend të prishjes ata preferojnë të korrigjojnë dhe rindërtojnë dhe prandaj janë shuma shumë më e lartë për prishje. Ndërtimi i kostove të prishjes zakonisht lidhen me zonën e saj. Mbani në mend se çmimi për metër katror mund të reduktohet në një numër më të madh të metra katrorë. Në thelb, kjo, më shumë metra katror ka një ndërtesë të caktuar të projektuar për prishje, aq më e ulët është shuma përfundimtare për prishje. Rrethanat e veçanta që prekin kostot Kur e konsideroni çmimet e prishjes sipas pozicionit të një ndërtese të dedikuar, duhet gjithashtu të konsideroni faktorë të tillë si asbesti ose substanca të tjera të rrezikshme që e bëjnë vetë prishjen, sepse largimi dhe deponimi i tyre është i rrezikshëm. Shpenzimet shtesë po ndëshkojnë gjithashtu lejet. Mesatarisht, leja e prishjes mund të kushtojë rreth 200 euro, por çmimi i tij përfundimtar mund të rritet në 10 000 euro nëse ndërtesa është e vendosur në vende ku rrjedhja është e vështirë. Një kosto tjetër që shtohet në kostot totale të prishjes është kostoja e hedhjes së mbeturinave për deponinë. Këto kosto ndryshojnë në varësi të llojit të mbetjeve të tilla si druri, betoni, gipsi ose metal, dhe nga sa larg është vendi i ndërtimit nga pajisja më e afërt e hedhjes së mbeturinave. Përfshirë dhe nuk përfshihen koston Përkufizimi teknik i prishjes është prishja e plotë e ndërtesës deri në themelet e saj. Si rezultat, vlerësimi i demolimit mund ose nuk mund të përfshijë shkatërrimin e themeleve të ndërtesës aktuale. Nëse keni një projekt që kërkon një fondacion të ri, mund të keni nevojë të rrisni vlerësimin e kostove totale të prishjes, sepse prishja e bazave është më e kushtueshme. Kuotimi nga furnizuesi juaj i prishjes zakonisht përfshin të gjithë procesin e prishjes, duke përfshirë lejen dhe mbeturinat e mbetjeve, por është e dobishme paraprakisht të dinë se sa këto artikuj rriten shumën përfundimtare. Ju mund të përpiqeni të zvogëloni kostot e listuara në një ofertë prishjeje në mënyrë që një pjesë e projektit të zgjidhë vetë-ndihmë, siç është hedhja e mbeturinave. Nëse jeni në kontejnerë ose mbetje të transportit për një çmim të mirë, mund të ndikojë në buxhetin tuaj të përgjithshëm. Kostoja e heqjes së murit Nëse doni të hiqni një mur në shtëpi, në vend të të gjithë shtëpisë, ajo natyrisht do të jetë më e lirë. Nëse planifikoni të hiqni murin e transportuesit, do t'ju duhet të kërkoni leje për të prishur murin. Të dy do të rrisin kostot përfundimtare. Ju do të duhet një gjeodet e kualifikuar për të kryer kontrolle të tjera strukturore. Çdo ndryshim do të jetë subjekt i marrëveshjes midis palëve. Shpenzimet e prishjes së garazhit Një garazh që nuk shërben më qëllimin tuaj ose është në gjendje të keqe duhet të shkatërrohet. Faktori më me ndikim për koston e demolimit të garazhit është lloji i materialit të përdorur për shkak se zakonisht përcakton numrin e punëtorëve të përfshirë në punë. Madhësia e garazhit me siguri do të ndikojë në çmimin përfundimtar - një garazh të dyfishtë ose një garazh me tre dhoma ose një garazh dykatëshe kushtojnë më shumë se stuhia e një garazhi standard me një katëshe. Çmimi zakonisht përfshin kostot e punës dhe tarifat e mbeturinave dhe heqjen e bazës së betonit. Faktorët që ndikojnë në kostot e prishjes Çmimi total i projektit tuaj të prishjes do të varet nga shumë faktorë, duke përfshirë: Madhësia e hapësirës së prishjes Lloji dhe diversiteti i materialeve Lloji i prishjes (p.sh. prishja nga lart poshtë, prishjen e duarve ose prishjen e shpërthimit) Prania e çdo materiali të rrezikshëm (p.sh. asbesti) Vlerat e kredisë nga materialet e ripërdorshme Çdo kufizim në një vend të prishjes (prishjen në zonat e ndërtuara dhe qytetet zakonisht kushtojnë më shumë) Kam nevojë për një leje ndërtimi për punën e prishjes? Zakonisht jo. Demolimi klasifikohet si "proces i lejuar", që do të thotë se asnjë rrethanë normale nuk kërkon një leje ndërtimi. Megjithatë, duhet të theksohet se të drejtat e autorizuara të procedurës mund të merren ose të kufizohen, për shembull për ndërtesat e mbrojtura ose zonat e mbrojtura. Gjithmonë kontaktoni autoritetin tuaj lokal para çdo pune të prishjes. Çfarë ndodh kur prishin shtëpinë e pandarë? Nëse keni ndërmend të prishni një shtëpi ose diphon, atëherë ju duhet të merrni parasysh pasurinë fqinje të patundshme. Sipas ligjit, ndërtesat fqinje kanë të drejtën e mbështetjes së mureve të shkatërruara. Kjo do të rrisë koston e punës tuaj të prishjes. Çdo punë e prishjes që do të bëni do të duhet të përfshijë një ultësirë ​​të ndërtesave të mbetura. E dobishme? Bisedoni me autoritetin lokal dhe sigurohuni që projekti juaj i prishjes nuk do të kërkojë leje të veçantë. Nëse anuloni një ndërtesë të dipstore ose rresht, mos harroni të konsultoheni me fqinjët tuaj para se të kryeni demotions. Për këshillim lokal dhe çmime të sakta, kontaktoni ekspertët tuaj të demolimit të Wilio. Verifikoni me një kompani shkatërrimi, ata e konsiderojnë "materialet e kursimit" (metale, tulla, pllaka, propozoj, etj.) Dhe çfarë do të jetë. Dyqani për çmime të dobishme dhe konkurruese. Gjithmonë gjeni një tregtar me përvojën e prishjes dhe kualifikimet përkatëse ose akreditimin. Procedurat e prishjes. Prishje e brendshme Demolimi i brendshëm është ndarja e pjesëve të brendshme të ndërtimit të jashtëm, zakonisht në përgatitje për projektin e rinovimit. Kjo zakonisht përfshin heqjen e mureve, tavaneve, tubave etj. Prishjen selektive. Projekti selektiv i prishjes përfshin heqjen e pjesëve specifike të brendshme ose të jashtme të ndërtesës, duke mbrojtur strukturën e mbetur dhe strukturën dhe rajonin e ngushtë. Heqja / dekonstruksioni Kjo metodë qëndron në një çmontim të kujdesshëm të strukturës për të ruajtur komponentët për ri-përdorim, riciklimin ose rinovimin. Demontimi është zakonisht më sfidues për të punuar si prishje. Prishje totale. Demolimi total është i vetëkuptueshëm. Kjo është një prishje e të gjithë strukturës dhe mund të arrihet nga disa metoda të renditura më poshtë. Stuhi mekanike Ky lloj i prishjes përdor pajisje dhe mjete të specializuara mekanike. Këto përfshijnë ekskavatorë hidraulikë të pajisur me pajisje të veçanta shtesë që mund të thyejnë beton dhe çelik dhe në mënyrë efikase kështu që "strukturë" dërrmuese ". Pajisjet më të vogla të tilla si ngarkuesit e rrumbullakët dhe robotët e prishjes përdoren për detyra më të vogla dhe prishje të brendshme dhe selektive. Shpërthim Një lloj shumë i specializuar i prishjes që përdor eksplozivë për të mbivendosur strukturat e larta duke nënkuptuar mbështetjet strukturore në mënyrë që të shembet në bazat e tyre ose përgjatë një rruge të paracaktuar. Shpërthimi përdoret në më pak se 1% të projekteve të prishjes. Crane dhe Demolition Ball Një nga metodat e para të prishjes është topi i prishjes i vjetëruar dhe i zëvendësuar me ekskavatorë dhe mjete të tjera mekanike që ofrojnë saktësi, efikasitet dhe siguri më të mirë.