Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Servisim i kaldajave

Jeni duke kërkuar për një servis kaldajash me gaz? Ne kemi 16,848 gazinierë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Servisim i kaldajave

Sa kushton shërbimi i bojlerit? Gjatë servisimit të kaldajave, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: inspektime të bojlerit, inspektim të rregullt vjetor, rregullim dhe matje të gazrave të shkarkimit. Çmimet e bojlerit janë rreth 20-100 euro për shfaqje. Artikulli më i shtrenjtë në shërbimin e bojlerit është zakonisht eliminimi i një mosfunksionimi të baterisë në termostatin e dhomës. Kostot e tjera mund të përfshijnë: shërbimin e garancisë dhe pas garancisë, kostot e transportit, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-30 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 16,848. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e shërbimit të bojlerit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Servisim i kaldajaveÇmimet mesatare

Çmim të ulët3 600,00 L/operacion
Çmimi mesatar6 600,00 L/operacion
Cmim i larte9 000,00 L/operacion
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Shërbimit Kotlov

Për të mësuar çmimin e saktë të kaldajave, dërgoni pyetjen për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për shërbime individuale në kaldaja e shërbimit të kategorisë.

Shërbim7200.0L / gjitha
Shërbimi i pezullimit të bojlerit të gazit të kondensimit 35 kW me matje të emetimit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Rishikim5400.0L / gjitha
Rishikimi i bojlerit të gazit të pezullimit 35 kW. Mirëmbajtja e plotë e bojlerit të gazit të pezullimit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Diagnostifikim3600.0L / gjitha
Diagnoza e bojlerit të gazit të pezullimit deri në 35 kW. Mirëmbajtja e plotë e bojlerit të gazit të pezullimit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Normë për orë2100.0L / orë
Rritja e detyrës së shërbimit orar dhe rishikimi i bojlerit.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Ngrohje, inxhinier ngrohjejeSa kushtojnë ngrohja dhe korrierët? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?