Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Servisim dhe riparim i dritareve

Jeni duke kerkuar nje riparues dritaresh, riparim dritaresh? Ne kemi 20,727 krijues dritaresh në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Servisim dhe riparim i dritareve

Sa kushton shërbimi dhe riparimi i dritareve? Gjatë servisimit të dritareve dhe riparimit të dritareve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: rregullimin e dritareve, lubrifikimin e pajisjeve dhe vulave, impregnimin dhe trajtimin e brezit dhe kornizës së dritares. Çmimet e mirëmbajtjes dhe riparimit të dritareve janë rreth 12-40 euro për operacion. Artikulli më i shtrenjtë në shërbimin e dritareve dhe riparimin e dritareve është zakonisht një zëvendësim i plotë i panelit të xhamit. Kostot shtesë mund të përfshijnë: ndërhyrje ekspres dhe pjesë këmbimi, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-25 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 20,727. Nuk keni më nevojë të kërkoni: servisin e dritareve, çmimin e riparimit të dritareve, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Servisim dhe riparim i dritareveÇmimet mesatare

Çmim të ulët720,00 L/operacion
Çmimi mesatar1 404,00 L/operacion
Cmim i larte2 340,00 L/operacion
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorShërbimi i çmimeve dhe riparimi i dritareve

Për të mësuar çmimin e saktë të shërbimit dhe korrigjimeve, dërgoni pyetjen për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në dritaren e shërbimit të kategorisë, dritaret e riparimit.

Windows Service720.0L / një copë
Shërbimi i dritareve - vendosja, springing e kontrollit të falsifikuar, të ngushtë.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Shërbimi i dyerve të ballkonit1080.0L / një copë
Shërbimi i derës së ballkonit - Cilësimet, skajet e falsifikuara, kontrolloni të ngushtë.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Shërbimi i dyerve hyrëse1800.0L / një copë
Shërbimi i dyerve të hyrjes - Cilësimet, duke e bërë të falsifikuar, kontroll të ngushtë.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Shkëmbimi i xhamit1800.0L / m2
Glass Exchange përbëhet nga një fokus i qelqit, importit të xhamit të ri, që rrezaton qelqin, lustrim të xhamit të ri.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Instalim i dritareveSa kushton instalimi i dritareve? Gjatë instalimit të dritareve, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?