Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Sera

Jeni duke kërkuar për një xham serrë? Ne kemi 20,676 xham në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,787 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Sera

Sa kushtojnë serat? Për serat, ne shpesh ofrojmë këto shërbime: prodhim dhe montim serash alumini dhe xhami dhe sera me folie. Çmimet e kutive me folie janë rreth 200-700 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në serra është zakonisht prodhimi i një sere pa bazament. Kostot shtesë mund të përfshijnë: një dritare muri me rrasa, një raft dhe një dritare ajrimi, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-60 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 20,676. Nuk duhet të shikoni më: çmimi i serave, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,787 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: SeraÇmimet mesatare

Çmim të ulët12 000,00 L/një copë
Çmimi mesatar23 064,00 L/një copë
Cmim i larte45 600,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të Greenkov

Për të mësuar çmimin e saktë të serrave, dërgoni kërkesën për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e serrave.

Glazing Gardhouse Structures Glass Glass1 440,60L / m2
Lustrim i strukturave serrë të kopshtit me një xhami të mesme të sheshtë me subtly dhe 4 mm trashë.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Konsultim6 000,00L / gjitha
Konsultimi në vendin e ndërtimit të serrës.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Instalim1 920,00L / orë
Normat e orëve për ndërtesën e serrave.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Serrë 9.9 m275 000,00L / gjitha
Qelqi nga profilet e aluminit anodized dhe lustrim nga buffets polycarbonate me dhomat e uritur (HKP). Plani i katit: 9.9 m2. Dimensionet e jashtme (W x h x v): 2.57 m x 3.83 m x 2,32 m. Stabilizimi kundër efekteve të rrezatimit UV me një trashësi prej rreth 4 mm.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
XhampreresSa kushtojnë shërbimet e xhamit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?