Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Saldim tig

Po kërkoni një saldator saldimi me tig? Kemi 20,896 saldatorë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,323 profesionistë të regjistruar

85,292 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Saldim tig

Sa kushton saldimi TIG? Gjatë saldimit TIG, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: bashkim kompakt dhe i hollë i salduar, ri-saldim i plotë, saldim i inoksit, lidhjeve alumin-nikel, si dhe fletë të holla alumini dhe çeliku inoks. Çmimet e saldimit me dy duar duke përdorur elektrodë tungsteni janë rreth 9-14 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në saldimin TIG është zakonisht saldimi i tubave orbital. Kostot shtesë mund të përfshijnë: trajtim shtesë sipërfaqësor, konsultim, i cili kushton mesatarisht 30-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 20,897. Mos kërkoni më tej: çmimi i saldimit TIG, ju merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,323 profesionistë të regjistruar

85,292 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Saldim tig

Çmimet mesatare

Çmim të ulët510,00 L/orë
Çmimi mesatar574,80 L/orë
Cmim i larte660,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve Saldim Tig

Për të mësuar çmimin e saktë të saldimit tig, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për shërbime individuale në kategorinë e saldimit të tigut.

Saldim tig720.0L / orë
Compact dhe të hollë saldim të përbashkët, parandalim të plotë, saldim çelik inox, alumini dhe lidhjet e nikelit, si dhe fletë të hollë të aluminit dhe çelik inox.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Saldim tig - zona të mëdha600.0L / orë
Saldim zona të mëdha me saldim me dy duar duke përdorur elektrodën e tungsten (TIG).
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Konsultim1200.0L / gjitha
Konsultimi për Saldim Material Tig.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Këshillim900.0L / orë
Këshilla për teknologjinë e saldimit të teknologjisë TIG.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

SaldimSa kushton saldimi? Gjatë saldimit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: saldim,...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?