Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Saldim plastik

Po kërkoni një saldator plastik? Kemi 20,816 saldatorë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Saldim plastik

Sa kushton saldimi i plastikës? Gjatë saldimit të plastikës, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: saldim, bashkim, përpunim të plastikës, saldim me prapanicë të tubave plastikë. Çmimet për bashkimin e plastikës janë rreth 9-12 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në saldimin e plastikës është zakonisht marrja me qira e makinave për saldim polifuzion dhe elektrofusion, por edhe aksesorë të tjerë për përpunimin e plastikës. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: saldimin me materiale harxhuese, si psh. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 20,816. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e saldimit të plastikës, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Saldim plastik

Çmimet mesatare

Çmim të ulët534,00 L/orë
Çmimi mesatar598,80 L/orë
Cmim i larte690,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve të saldimit plastike

Për të mësuar çmimin e saktë të saldimit plastike, dërgoni kërkesën tek profesionistët tanë të verifikuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për shërbime individuale në kategorinë e plastikës saldim.

Kalimi i plastikës600.0L / orë
Saldim, bashkim, përpunimin e plastikës, saldim tuba plastike në tupo.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Konsultim1200.0L / gjitha
Konsultimi në materialet e saldimit nga plastika.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Këshillim900.0L / orë
Duke u konsultuar me materialet e saldimit nga plastike.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Bashkimi me sipërfaqe të mëdha plastike540.0L / orë
Lidhja e prizave plastike të mëdha - polifuzioni dhe saldimi elektrofik.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

SaldimSa kushton saldimi? Gjatë saldimit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: saldim,...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?