Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Saldim alumini

Po kërkoni një saldator alumini? Kemi 20,840 saldatorë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,806 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Saldim alumini

Sa kushton saldimi i aluminit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme në saldimin e aluminit: saldimi i materialeve të aluminit të përdorura në industrinë e automobilave, ndërtimtarisë, ndërtimit të anijeve dhe transportit ajror. Çmimet e lidhjes së aluminit janë rreth 8-10 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në saldimin e aluminit është zakonisht saldimi i sipërfaqeve më të mëdha të aluminit. Kostot shtesë mund të përfshijnë: konsultime, trajtim sipërfaqësor të materialeve të aluminit, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 20,840. Mos kërkoni më tej: çmimi i saldimit të aluminit, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,806 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Saldim aluminiÇmimet mesatare

Çmim të ulët498,00 L/orë
Çmimi mesatar526,80 L/orë
Cmim i larte552,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të saldimit të aluminit

Për të mësuar çmimin e saktë të saldimit të aluminit, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të provuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në saldimin e kategorisë alumini.

Bashkim alumini540,00L / orë
Saldimi i materialeve të aluminit të përdorura në industrinë e automobilave, ndërtimi, në prodhimin e anijeve dhe transportit ajror.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Konsultim1 200,00L / gjitha
Konsultimi në saldimin e materialeve të aluminit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Këshillim900,00L / orë
Këshilla për materialet e saldimit nga alumini.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Kombinimi i sipërfaqeve të mëdha të aluminit480,00L / orë
Kombinimi i aluminit në transportin e automobilave dhe ajrit.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
SaldimSa kushton saldimi? Gjatë saldimit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: saldim,...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?