Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Saldim

Po kërkoni një saldator për saldim? Kemi 22,370 saldatorë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Saldim

Sa kushton saldimi? Gjatë saldimit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: saldim, montim dhe trajtim sipërfaqësor të strukturave ose makinerive industriale individuale. Çmimet e lidhjeve metalike janë rreth 8-12 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në saldim janë zakonisht aktivitetet e mbikëqyrjes dhe mbikëqyrjes në fushën e saldimit. Kostot shtesë mund të përfshijnë: testimin e vetive mekanike të materialeve, konsulencën, e cila kushton mesatarisht 20-90 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,370. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e saldimit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: SaldimÇmimet mesatare

Çmim të ulët510,00 L/orë
Çmimi mesatar577,20 L/orë
Cmim i larte720,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të punës së saldimit

Për të mësuar çmimin e saktë të punimeve të saldimit, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e saldimit.

Përpunim metali3 900,00L / metër
Prodhimi i gardheve, portave, shkallëve, matricave dhe railings.
Së bashku
metër
Futni kërkesën
Trajtimi sipërfaqësor me llak me djegie me ngjyra720,00L / orë
Trajtimi sipërfaqësor i materialeve metalike dhe jo metalike (komponentët), pjesët e dëmtuara të makinave dhe llak dhe bojë.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Azoti i ngutshëm1 200,00L / orë
Kompresimi i azotit përmes aksesorëve dhe kontejnerëve për nënkuptimin në një banjë të azotit prej d 800 mm dhe 1000 mm.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Bending, fletë të shtënat dhe prerja CTN makinë900,00L / orë
Bending, bending dhe prerja fletë metalike 6 mm dhe max. 3000 mm.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Punime metalikeSa kushton prodhimi i metaleve? Në prodhimin e metaleve, ne shpesh ofrojmë...
Saldim aluminiSa kushton saldimi i aluminit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme në...
Saldim plastikSa kushton saldimi i plastikës? Gjatë saldimit të plastikës, ne shpesh ofrojmë...
Saldim tigSa kushton saldimi TIG? Gjatë saldimit TIG, ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?