Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Rrugice me kubeza

Po kërkoni një pllakë për shtrimin e ndërthurur? Ne kemi 23,634 pllaka në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,352 profesionistë të regjistruar

85,436 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Rrugice me kubeza

Sa janë asfaltimet e ndërthurura? Për asfaltimin e ndërthurur, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: madhësia e ndërtesës, shtrimi i shtrimit të ndërthurur për trotuare, parkingje, zona të asfaltuara, trajtim me fuga dhe ngjeshje. Çmimet për shtrimin e shtrimit të jashtëm të betonit janë rreth 10-16 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë brenda asfaltimit të ndërthurur është zakonisht instalimi i shtrimit të ndërthurur për rrugë dhe zona më të mëdha. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: pastrimin, mirëmbajtjen, riparimin e shtrimit, shpenzimet e transportit, të cilat kushtojnë mesatarisht 100-280 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,634. Mos kërkoni më tej për çmimin tuaj: shtrimi i ndërthurur, ju do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore nga ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,352 profesionistë të regjistruar

85,436 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Rrugice me kubeza

Çmimet mesatare

Çmim të ulët600,00 €/m2
Çmimi mesatar783,60 €/m2
Cmim i larte960,00 €/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve të kështjellës

Për të mësuar çmimin e saktë të shtrimit të shtrimit, dërgoni kërkesën tek profesionistët tanë të certifikuar, kështu që ju merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni secilit shërbim në pllakat e shtrimit të kategorisë.

Marrja e një trotuare të bllokimit të betonit798.0€ / m2
Marrja e një shtrese cilindrike konkrete të rrugëve për këmbësorët, me një miniere prej një trashësi prej 30 mm të trashë, me kompletimin e nyjeve me agregat të vogël me zbehje të dyfishtë të të gjitha formave; Trashësia e tiled 60 mm, sipërfaqet deri në 50 m2.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Trotuare936.0€ / m2
Pllaka betoni cooková, madhësia 200x165x60 mm, ngjyra.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Pyetja e trashësisë së shtrimit të betonit 80 mm, sipërfaqe mbi 50 deri në 100 m2924.0€ / m2
Duke kërkuar pllaka konkrete cilindrike të komunikimit tokësor, me 50 mm shtretër të trashë, me përfundimin e prerjes së agregatit të vogël me zbehje të dyfishtë të të gjitha formave; Trashësia e tilting 80 mm, sipërfaqet mbi 50 deri 100 m2.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Konsultim6000.0€ / gjitha
Konsultimi në vendin e shtrimit të shtrimit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Instalimi dhe mveshja me pllakaSa kushton vendosja e shtrimit dhe pllakave? Gjatë shtrimit të shtrimit dhe...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?