Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Rruga e hyrjes, trotuari

Po kërkoni një ofrues për një rrugë aksesi, trotuar? Ne kemi 23,032 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,707 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Rruga e hyrjes, trotuari

Sa kushton rruga hyrëse, trotuari? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për rrugën hyrëse dhe trotuarin: rilevim, punë gërmimi, ndërtimi i trotuarit dhe i rrugës hyrëse. Çmimet e rrugëve dhe trotuareve deri tek ndërtesat dhe pronat e paluajtshme janë rreth 20-35 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë brenda rrugës hyrëse dhe trotuarit është zakonisht puna që lidhet me ndërtimin e trotuarit dhe rrugës hyrëse. Kostot e tjera mund të jenë: asfalti, betoni, dyshemeja e kalasë, mjetet dhe shpenzimet e transportit, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-70 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,032. Nuk duhet të shikoni më: rrugë aksesi, çmim trotuari, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,707 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Rruga e hyrjes, trotuariÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 500,00 L/m2
Çmimi mesatar1 776,00 L/m2
Cmim i larte2 100,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Rrugës së Qasjes dhe Trail

Për të mësuar çmimin e saktë të rrugës hyrëse dhe gjurmët, dërgoni pyetjen për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në një rrugë të qasjes në kategori, trotuar.

Mbulimi i betonit të çimentos të komunikimit rrugor1128.0L / m2
Mbulimi i betonit të çimentos të komunikimit rrugor CB i për trashësinë TDZ I dhe II 150 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Shtresa e abaltuar568.8L / m2
AC 11 o Me përhapjen dhe zbutjen nga klasa e pamposhtur e asfaltit I, në gjerësi Lane deri në 3 m, pas zbehjes prej 40 mm të trasha.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Marrja e trotuarit të betonit për komunikim1620.0L / m2
Marrja e një trotuare betoni të mbylljes për komunikimet e këmbësorëve, me një miniere prej 30 mm trashësi, me kompletimin e nyjeve me agregat të vogël me kompaktim të dyfishtë. Tilting 60 mm të trasha, sipërfaqet mbi 50 deri në 100 m2.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Duke hapur ose hedhur nga materiali i gurores1260.0L / m2
Asfaltim ose hedh nga një gur i ngurtë, trashësi deri në 250 mm, pa mbushur nyjet në një sipërfaqe horizontale ose në prirje, me një krevat prej 50mm të trashë nga agregati i minierave.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Sherbimet komunale dhe ndertimi i infrastrukturesSa kushtojnë punimet e inxhinierisë civile? Në inxhinierinë civile, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?