Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Rrufeprites

Po kërkoni një ndërtues për rrufepërçuesit? Ne kemi 21,555 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,791 profesionistë të regjistruar
87,854 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Rrufeprites

Sa kushtojnë rrufepritësit? Në rastin e rrufepërcjellësve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: instalimi i rrufepërcjellësit, tokëzimi i rrufepërçuesit në tokë. Çmimet e rrufepritësve janë rreth 600-700 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në përçuesit e rrufesë është zakonisht një sistem i plotë i mbrojtjes nga rrufeja. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: kapëse rrufepërcjellëse, mbështetëse rrufepërcjellëse, çati mbrojtëse, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-60 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,555. Nuk keni pse të shikoni më: çmimi i rrufepritësve, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,791 profesionistë të regjistruar
87,854 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: RrufepritesÇmimet mesatare

Çmim të ulët36 000,00 L/një copë
Çmimi mesatar39 000,00 L/një copë
Cmim i larte42 000,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorPricilist Bleskozvodov

Për të mësuar çmimin e saktë të Bleskozrozvoz, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çdo shërbimi në kategorinë e rrufesë.

Udhëheqja e tokëzimit180,00L / M.
Liderimi kryesor i feznit në kasetë tokësore të tokës me një distancë të sheshtë deri në 120 mm2.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Shtresë e rripit të tokës.96,00L / M.
Veshje e rripit të therës me një normë të sheshtë deri në 120 mm2 (1x Veshje e Vr. Surchs dhe shënimi i korsi të verdhë).
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Blezovod aktiv.96 000,00L / një copë
Rrufeja-projektim impuls aktiv 1D, 45 μs.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Udhëheqja e tokëzimit1 020,00L / M.
Linja e argumentimit Almgsi në izolimin e përçimit në roje teli joshur me një seksion kryq për shofer deri në 8 mm.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Mjeshter çatieSa kushton hidrauliku? Gjate punes se hidraulikut ne shpesh bejme sherbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?