Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Rrjeta dritaresh, rrjeta dyersh

Jeni duke kerkuar per perde per rrjetat e dritareve, rrjetat e dyerve? Ne kemi 17,332 blinds në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Rrjeta dritaresh, rrjeta dyersh

Sa kushtojnë rrjetat e dritareve dhe dyerve? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për rrjetat e dritareve dhe rrjetave të dyerve: prodhimin dhe instalimin e rrjetave të dritareve dhe dyerve. Çmimet e grilave të insekteve për dyer dhe dritare janë rreth 25-120 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në rrjetat e dritareve dhe dyerve është zakonisht prodhimi i një rrjete automatike rrëshqitëse të insekteve. Kostot shtesë mund të përfshijnë: shërbimin pas garancisë dhe dorezat, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-15 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 17,332. Mos kërkoni më tej: rrjeta dritaresh, rrjeta dyersh, nga ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Rrjeta dritaresh, rrjeta dyershÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 500,00 L/një copë
Çmimi mesatar4 344,00 L/një copë
Cmim i larte6 720,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorRrjeti i listës së çmimeve në dritare dhe dyer

Për të mësuar çmimin e saktë për dritaret dhe dyert, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në rrjedhën e kategorisë në dritare, dyert në derë.

Rrjetë insekt në dritare930.0L / m2
Rrjeti i fiksuar i insekteve - fikse, rrjeti gri. Lëshon dritë të mjaftueshme dhe parandalon insektet para se të hyjnë në brendësi.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Rrjetë insekt në derë930.0L / m2
Rrjetë insektet e derës - fiks, rrjetë gri standarde. Lëshon dritë të mjaftueshme dhe parandalon insektet para se të hyjnë në brendësi.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Konsultim1500.0L / gjitha
Konsultimi kur zgjedh meshes insekteve në dyer dhe dritare.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Instalim1800.0L / orë
Shkalla e orëve kur instaloni insektet në dyer dhe dritare.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Hijezim i jashtemSa kushton hijezimi i jashtëm? Për hijezimin e jashtëm, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Sa duhet të qëndroni në Windows? Çmimet e rrjetë dritares varen nga madhësitë e tyre, llojin e materialeve dhe dritareve. Çmimi mesatar varion nga 30 në 40 euro. Llojet neto në Windows Ju normalisht plotësoni tre lloje të rrjetë. Pull-out janë të dizajnuara për shkarkimin e tyre nga dritarja. Side-solids zakonisht përdoren për dyert rrëshqitëse dhe funksionojnë si pjesë e derës. Pezullimi është vendosur në kuadër të hapet ose mbyllet si blinds. Llojet e grillave për rrjetë të insekteve Lloji i rrjetit ka një ndikim në kosto. Këto përfshijnë: poliestër ose polipropilen dhe alumini të çelik inox. Poliesteri është më i zakonshmi i përdorur në formën e rrjetë dhe pastruar pastër me sapun dhe ujë. Është rezistente ndaj kafshëve të këqija, ideale për shtëpitë e banimit. Stainless Steel është më e fortë se poliestër. Ai siguron siguri dhe është në dispozicion në ngjyra të ndryshme. Alumini mund të jetë një zëvendësim për çelik inox dhe ka avantazhin e ndryshkut më të vogël. Lloji i dritareve dhe dyerve Kornizat e dritareve të tërheqjes janë të përshtatshme për pothuajse çdo dritare. Çmimi i tyre është më i lartë për shkak të materialit dhe instalimit. Dera klasike me aperturat rrëshqitëse mbajnë rrjetën në vendin e tyre dhe për të mbrojtur brendësinë nga insektet fluturuese. Rrjeti mund të bëhet gjithashtu për të matur. Zakonisht i bërë prej alumini, është instaluar sipas llojit të dritares ose derës që keni. Shpenzime Nëse urdhëroni më shumë se një rrjet, çmimi mund të jetë më i ulët. Shpenzimet varen nga puna dhe numri neto. Megjithatë, çmimi mund të rritet nëse keni një lloj jo-standard të dyerve ose dritareve. Shpenzimet mesatare Materiali dhe instalimi i insekteve 400 - 2,600 euro Materiale fikse dhe instalimi i insekteve Mesh 250 - 400 euro Materiali dhe instalimi i përkuljes në rritje kundër insekteve 205 - 4,200 euro Materiali dhe instalimi i rrjetë rrëshqitëse të insekteve 250 - 4,200 euro Si të vazhdojmë? Është ideale për të marrë të paktën tre citate. Verifikoni referencën për ekspertët individualë, punën e tyre dhe gjithashtu përvojat Wilio.