Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Rrethoje betoni

Po kërkoni një ndërtues për gardhe betoni? Ne kemi 24,079 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Rrethoje betoni

Sa kushtojnë gardhet prej betoni? Në rastin e gardheve prej betoni, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: orientimi i gardhit, projektimi i mbjelljes së gardhit, ndërtimi i gardhit. Çmimet e rrethimit të betonit janë rreth 21-38 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në gardhe prej betoni është zakonisht ndërtimi i një muri të gjatë betoni. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: importin e materialit, bojën, ankorimin e prizmave të betonit në tokë, shtyllat, dërrasat e grilave, të cilat kushtojnë mesatarisht 40-200 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 24,079. Mos kërkoni më tej: çmimi i gardheve prej betoni, ju do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Rrethoje betoniÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 274,40 L/m2
Çmimi mesatar1 577,40 L/m2
Cmim i larte2 292,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të gardheve të betonit

Për të mësuar çmimin e saktë të gardheve konkrete, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në gardhe të kategorisë së betonit.

Bordet e Ferming Fence1200.0L / m2
Formati i pllakave të gardhit (betoni, parafabrikuar) në groove me kolona të montuara për llaç çimento me nyje të kreditimit dhe kontaktit në dimensionin e 300x45x2000 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Duke degëzuar muret e gardhit24600.0L / m3
Marrja e mureve të gardhit ose letër-muri për kontejnerë për çdo llaç të çimentos, pa llaç, nga blloqet betoni të zgavrës dekorative (produktet e çimentos) çdo dimension.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Pllakat e gardhit të pajisjeve me model1320.0L / m2
Pajisjet për gardhin e përforcuar të betonit të parafabrikuara me modele në groove me kolona të montuara në llaçin e çimentos me nyjet e kreditimit dhe kontaktit në dimensionin e 500x50x2000 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Duke bërë muret e gardhit nga pajisje qeramike25800.0L / m3
Marrja e mureve të gardhit ose mureve për kontejnerët për çdo llaç çimentoje, pa llaç, nga pajisje qeramike të çdo dimensione.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Gardhe dhe portaSa kushtojnë gardhet dhe portat? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?