Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Roletne vertikale

Jeni duke kërkuar për një blind për blinds vertikale? Ne kemi 17,113 blinds në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Roletne vertikale

Sa kushtojnë blindat vertikale? Për blindat vertikale, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: fokus, prodhim dhe shitje të blindave vertikale. Çmimet e blindave vertikale, të brendshme janë rreth 15-30 euro për sistem. Artikulli më i shtrenjtë në blindat vertikale është zakonisht prodhimi i blindave nga një pëlhurë me shumë shtresa. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: trarë për grila vertikale, servis, pjesë këmbimi, të cilat kushtojnë mesatarisht 5-15 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 17,113. Mos kërkoni më tej: çmimi i perdeve vertikale, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Roletne vertikale

Çmimet mesatare

Çmim të ulët975,00 L/një copë
Çmimi mesatar1 487,40 L/një copë
Cmim i larte2 179,80 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve të blinds vertikale

Për të mësuar çmimin e saktë të blinds vertikale, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, kështu që ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë vertikale vertikale.

Verbime vertikale2814.0L / m2
Shade pëlhurë - verbon vertikale në zonat e shatrave të mëdha, por edhe për të injektuar dhoma të mëdha.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Këshillim1200.0L / orë
Konsultimi në përzgjedhjen e llojit Roliet, materiale, ngjyra.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Shërbim1920.0L / orë
Diagnostifikimi dhe rrotullat e shërbimit, disassembly dhe montim.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Rul rul rul4068.0L / m2
Roller roller roller - jo vetëm për dhomën e zezë ose dhomë të mbrojtura, por është gjithashtu një element dekorativ i këndshëm dhe modern i brendshëm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Hijezim i brendshemSa kushton hijezimi i brendshëm? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?