Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Roleta te jashtme

Po kërkoni një blind për blinds të jashtëm? Ne kemi 17,131 blinds në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,342 profesionistë të regjistruar

85,394 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Roleta te jashtme

Sa kushtojnë blindat e jashtme? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për blindat e jashtme: oferta e çmimit, fokusi, prodhimi, montimi dhe shërbimi i blindave të jashtëm. Çmimet e blindave të jashtme janë rreth 100-175 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në blindat e jashtme është zakonisht prodhimi i blindave me energji diellore. Kostot shtesë mund të përfshijnë: ekranet e insekteve dhe mbrojtëset e diellit, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-30 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 17,131. Mos kërkoni më tej: blinds të jashtëm, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,342 profesionistë të regjistruar

85,394 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Roleta te jashtme

Çmimet mesatare

Çmim të ulët6 929,40 L/një copë
Çmimi mesatar8 596,20 L/një copë
Cmim i larte10 500,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve të blinds të jashtëm

Për të mësuar çmimin e saktë të blinds të jashtëm, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e verbërve të jashtëm.

Rul i jashtëm9000.0L / një copë
Montimi i dimensionit të verbër të jashtëm 500 x 1000 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Instalimi i nën-verbërit1320.0L / një copë
Duke montuar një të verbër nën-ndezje në një gjerësi prej 80 cm në 260 cm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Konsultim4200.0L / gjitha
Konsultimi në Kuvendin e të verbërve të jashtëm.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Instalim1800.0L / orë
Asambleja e normës së orëve të releets të jashtme.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Hijezim i jashtemSa kushton hijezimi i jashtëm? Për hijezimin e jashtëm, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?