Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Roleta per dritare

Jeni duke kërkuar për blinds për blinds ekran? Ne kemi 17,164 blinds në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,706 profesionistë të regjistruar
87,688 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Roleta per dritare

Sa kushtojnë blindat e ekranit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për blindat e ekranit: prodhimi dhe montimi i blindave të ekranit për kontroll manual dhe telekomandë. Çmimet e hijezimit të ekranit janë rreth 300-600 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në blindat e ekranit është zakonisht prodhimi i blindave të ekranit të jashtëm për tarracë. Kostot shtesë mund të përfshijnë: ekranin e insekteve, kontrollin elektrik, i cili kushton mesatarisht 15-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 17,164. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e perdeve të ekranit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,706 profesionistë të regjistruar
87,688 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Roleta per dritareÇmimet mesatare

Çmim të ulët20 400,00 L/një copë
Çmimi mesatar27 012,00 L/një copë
Cmim i larte35 340,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Screen Roliet.

Për të mësuar çmimin e saktë të ekranit, dërgoni kërkesën tek profesionistët tanë të certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e blinds ekran.

Rolet i ekranit17653.2L / m2
Rolet Screen - Kontrolloni vetëm makinë elektrike. Fiber qelqi të veshura me shtresë PVC, fibër poliestër me shtresë PVC.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Rolet i ekranit14319.6L / m2
Të verbërit ka një sistem unik të pllakave që siguron rezistencën e saj të erës dhe mban tekstile të përkryer të tensionuar dhe në vendin e tyre në bar udhëzues.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Konsultim9000.0L / gjitha
Konsultimi në kuvendin e rrotullimeve të ekranit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Instalim1800.0L / orë
Shkalla e orës së montazhit të rrotullave të ekranit. Udhëzime për operatorin.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Hijezim i jashtemSa kushton hijezimi i jashtëm? Për hijezimin e jashtëm, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?