Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Roleta pelhure

Jeni duke kërkuar për një blind rul për blindat prej pëlhure? Ne kemi 17,112 blinds në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Roleta pelhure

Sa kushtojnë blindat prej pëlhure? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për blindat prej pëlhure: shënjestrimi, prodhimi i blindave, montimi dhe shërbimi. Çmimet e blindave prej pëlhure janë rreth 16-30 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në blindat prej pëlhure është zakonisht prodhimi i blindave të pëlhurave të mëdha. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit, mjeteve dhe montimit, përgatitjes, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 17,112. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e perdeve prej pëlhure, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Roleta pelhureÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 004,40 L/një copë
Çmimi mesatar1 461,60 L/një copë
Cmim i larte1 730,40 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të rrotullave të pëlhurave

Për të mësuar çmimin e saktë të rrotullave të pëlhurave, dërgoni pyetjen për ekspertët tanë të verifikuar, kështu që ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e verbër të pëlhurës.

Dimensioni rul pëlhurë 300 x 300 mm2 123,40L / m2
Mbajtësi dhe zinxhiri i kontrollit janë bërë nga një plastikë e bardhë e ngurtë, 28 mm bosht. Rrotullimi i rrobave mund të përdoret për të hije ose për të errësuar dhomën. Kontrolli i rulit është i lehtë me një zinxhir bead.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Dimensioni rul pëlhure 500 x 500 mm2 243,40L / m2
Mbajtësi dhe zinxhiri i kontrollit janë bërë nga një plastikë e bardhë e ngurtë, 28 mm bosht. Rrotullimi i rrobave mund të përdoret për të hije ose për të errësuar dhomën. Kontrolli i rulit është i lehtë me një zinxhir bead.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Rul plastike pëlhurë3 321,00L / m2
Mbajtësi dhe zinxhiri i kontrollit janë bërë nga një plastikë e bardhë e ngurtë, 42 mm bosht. Gamë të gjerë të substancave mbrojtëse dhe të errësuara. Blind pëlhurë ka një ndërtim dhe kontroll të bërë nga një plastikë e bardhë e ngurtë.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Rul plastike pëlhurë3 540,00L / m2
Zinxhiri mbajtës dhe kontrolli janë nga një plastikë e bardhë e ngurtë, 50 mm bosht. Madhësia e pëlhurës së verbër deri në 17.5 m2. Gjithashtu në dispozicion të substancave të mbrojtura ose të errësuara përmes të cilave nuk ka dritë dhe dhomë të errësuar më mirë.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Hijezim i brendshemSa kushton hijezimi i brendshëm? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?