Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Riparimi ose nderrimi i rubinetit ose lavamanit

Po kërkoni një hidraulik për të riparuar ose zëvendësuar rubinetin dhe lavamanin tuaj? Ne kemi 22,443 hidraulik në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,700 profesionistë të regjistruar
87,679 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Riparimi ose nderrimi i rubinetit ose lavamanit

Sa kushton riparimi ose zëvendësimi i një rubineti? Gjatë riparimit ose zëvendësimit të rubinetit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: heqjen e origjinalit dhe zëvendësimin dhe lidhjen e një lavaman dhe rubinet të ri. Çmimet për riparimin apo ndërrimin e rubinetit të ujit janë rreth 14-25 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në riparimin ose zëvendësimin e një rubineti është zakonisht lidhja e rubinetit me filtrin dhe ftohja. Kostot shtesë mund të përfshijnë: mbylljen, izolimin, mjetet dhe kostot e transportit, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-30 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,443. Mos kërkoni më tej: riparimi ose zëvendësimi i rubinetit dhe çmimi i lavamanit, ju do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,700 profesionistë të regjistruar
87,679 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Riparimi ose nderrimi i rubinetit ose lavamanitÇmimet mesatare

Çmim të ulët822,00 L/një copë
Çmimi mesatar1 075,20 L/një copë
Cmim i larte1 500,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të riparimit ose zëvendësimit të baterisë së ujit dhe lavamanit

Për të mësuar çmimin e saktë të riparimit ose zëvendësimit të baterisë së trokit dhe lavamanit, dërgoni kërkesën tek profesionistët tanë të certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në riparimin e kategorisë ose zëvendësimin e baterisë së ujit dhe lavamanit.

Riparimin e lavamanit.1080.0L / një copë
Riparimi i lavamanit, ri-montimi i lavamanit pa feedback konsol me 2 qëndron ose bateri stand-rrota.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Riparim Drzov504.0L / një copë
Driiz riparime, bateri të backset në kornizën e lavamanit ose bordit të punës.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Riparimi i lavamanit - Heqja e lavamanit1860.0L / një copë
Riparimi i lavamanit - duke hequr lavamanin pa tastierë dhe të anulohet në tastierë origjinale me 2 valvula stand-up, ose me një bateri të lehtë.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Riparimi i pajisjeve të pajisjes - zëvendësimin e baterisë g 1/2 ose g 3/4 qëndrim366.0L / një copë
Riparimi i montimit të pajisjeve që zëvendësojnë baterinë g 1/2 ose g 3/4 qëndrim.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
HidraulikSa kushton një hidraulik uji? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?