Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Riparimi bojleri

Po kërkoni një instalues ​​për riparimin e bojlerit? Ne kemi 16,590 hidraulik në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,794 profesionistë të regjistruar
87,869 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Riparimi bojleri

Sa kushton riparimi i bojlerit? Gjatë riparimit të bojlerit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: diagnostikim, inspektim dhe riparim të bojlerit. Çmimet e riparimit të ngrohësve të ujit janë rreth 25-55 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në riparimin e një bojleri është zakonisht lidhja me njësinë e kontrollit në një shtëpi inteligjente. Kostot shtesë mund të përfshijnë: udhëtimin, veglat, ndërrimin e pjesëve individuale, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-35 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 16,590. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e riparimit të bojlerit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,794 profesionistë të regjistruar
87,869 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Riparimi bojleriÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 500,00 L/orë
Çmimi mesatar2 239,80 L/orë
Cmim i larte3 180,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të riparimit të bilterit

Për të mësuar çmimin e saktë të riparimit të bojlerit, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çmimeve për çdo shërbim në një kazan korrigjimi të kategorisë.

Hidraulik dhe riparim1 500,00L / orë
Hidraulik dhe riparime që zgjasin më pak se 4 orë.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Hidraulik dhe riparim1 380,00L / orë
Hidraulik dhe riparime që zgjasin më shumë se 4 dhe më pak se 8 orë.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Hidraulik dhe riparim1 320,00L / orë
Hidraulik dhe riparime që zgjasin më shumë se 8 dhe më pak se 12 orë.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Hidraulik dhe riparim1 200,00L / orë
Hidraulik dhe riparime që zgjasin më shumë se 12 orë.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Ngrohje, inxhinier ngrohjejeSa kushtojnë ngrohja dhe korrierët? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?