Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Riparim tv dhe satelitit

Jeni duke kërkuar për inxhinieri elektrike për riparimin e televizorëve, satelitëve? Ne kemi 4,162 elektricistë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Riparim tv dhe satelitit

Sa kushton riparimi i televizorit dhe satelitëve? Gjatë riparimit të televizorëve dhe satelitëve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: diagnostifikimi, riparimi i dritës së prapme të ekranit dhe bordit kryesor, zëvendësimi i furnizimit me energji elektrike. Çmimet e riparimit të televizorit dhe pajisjeve satelitore janë rreth 40-600 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në riparimet e televizorit dhe satelitit është zakonisht riparimi i dritës së prapme LED të një televizori me ekran të gjerë. Kostot shtesë mund të përfshijnë: ndërrimin e telekomandës dhe ndërrimin e kabllove, që kushton mesatarisht 10-25 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 4,162. Nuk keni më nevojë të kërkoni: Riparim TV, çmim satelitor, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Riparim tv dhe satelititÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 200,00 L/një copë
Çmimi mesatar2 052,00 L/një copë
Cmim i larte3 600,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Sherbime kompjuterike dhe itSa kushtojnë shërbimet e PC dhe IT? Për shërbimet e PC dhe...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?