Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Riparim tualeti

Po kërkoni një hidraulik për të riparuar tualetin? Kemi 21,814 hidraulik në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Riparim tualeti

Sa kushton riparimi i tualetit? Kur riparojmë një tualet, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: zëvendësimi i vulave, riparimi i defektit të shpëlarjes, riparimi i furnizimit me ujë dhe mbeturina. Çmimet e riparimit të tualetit janë rreth 10-35 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në riparimin e tualetit është zakonisht zëvendësimi i plotë i tualetit me geberit. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: copë litari, veshje geberite, sedilje tualeti, e cila kushton mesatarisht 5-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,814. Mos kërkoni më tej: riparimi i çmimit të tualetit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Riparim tualetiÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 200,00 L/një copë
Çmimi mesatar2 156,40 L/një copë
Cmim i larte3 213,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të riparimit të tualetit

Për të mësuar çmimin e saktë të riparimit të tualetit, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë për të riparuar tualetin.

Inspektim900,00L / gjitha
Inspektimi dhe gjetja e çrregullimit të tualetit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Riparim të thjeshtë.1 500,00L / gjitha
Lehtë për të riparuar çrregullimin e tualetit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Riparimi më i komplikuar2 100,00L / gjitha
Dështimi më i komplikuar i riparimit të tualetit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Korrigjim tualet1 500,00L / orë
Shkalla e orëve për komponentët e riparimit dhe vendpushimet.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
HidraulikSa kushton një hidraulik uji? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?