Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Riparim ose zevendesimi i braves

Jeni duke kërkuar për një marangoz ndërtimi për të riparuar, ndërruar bravën? Ne kemi 22,466 marangozë ndërtimi në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Riparim ose zevendesimi i braves

Sa kushton riparimi ose zëvendësimi i një bllokimi? Gjatë riparimit dhe zëvendësimit të bravës, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: riparime dhe ndërrime të bravave për dyert klasike të banimit, të sigurisë dhe me shumë pika. Çmimet e shërbimeve të bravandreqës janë rreth 20-60 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në riparimin dhe zëvendësimin e bravës është zakonisht zëvendësimi i një futje sigurie të certifikuar. Kostot shtesë mund të përfshijnë: shërbim urgjence pa ndalesë, vegla, çelësa rezervë, të cilët kushtojnë mesatarisht 30-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,466. Nuk keni më nevojë të kërkoni: riparimin, ndërrimin e çmimit të bravës, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Riparim ose zevendesimi i braves

Çmimet mesatare

Çmim të ulët2 400,00 L/një copë
Çmimi mesatar3 564,00 L/një copë
Cmim i larte4 500,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Riparimi i listës së çmimeve dhe shkëmbimi i kështjellës

Për të mësuar çmimin e saktë të riparimit dhe bllokimit të zëvendësimit, dërgoni pyetjen për ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në riparimin e kategorisë, bllokimi i këmbimit.

Inspektim300.0L / gjitha
Inspektimi dhe zbulimi i çrregullimit të bllokimit. Korrigjimi i riparimit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Riparim të thjeshtë.720.0L / gjitha
Lehtë për të riparuar ose zëvendësuar bllokimin.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Riparimi më i komplikuar1200.0L / gjitha
Një zëvendësim më kompleks i kështjellës.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Riparimin ose zëvendësimin e kështjellës1200.0L / orë
Shkalla e orëve për shërbimet e bravandreqës pa pagesë.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Instalim i dyerveSa kushton montimi i derës? Gjatë montimit të dyerve, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?