Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Riparim mobiljesh

Po kërkoni një marangoz për të riparuar mobilje? Ne kemi 22,245 marangozë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,806 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Riparim mobiljesh

Sa kushton riparimi i mobiljeve? Gjatë riparimit të mobiljeve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: ndërrimi i dyerve, lyerja, ndërrimi i pjesëve individuale, ndërrimi i pajisjeve, riparime të vogla. Kostoja e riparimit të pajisjeve të apartamentit është rreth 50-145 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në riparimin e mobiljeve është zakonisht riparimi i drurit të ngurtë. Kostot shtesë mund të përfshijnë: bluarjen dhe lustrimin e sipërfaqes, kostot e transportit, ndërrimin e dorezave, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,245. Nuk duhet të shikoni më: çmimi i riparimit të mobiljeve, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,806 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Riparim mobiljeshÇmimet mesatare

Çmim të ulët6 300,00 L/një copë
Çmimi mesatar11 899,80 L/një copë
Cmim i larte17 400,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të riparimit të mobiljeve

Për të mësuar çmimin e saktë të riparimit të mobiljeve, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e riparimit të mobiljeve.

Normë për orë1 020,00L / orë
Riparimi i mobiljeve - Shkalla e orëve në punë më pak se 4 orë.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Normë për orë960,00L / orë
Riparimi i mobiljeve - Shkalla e orëve në punë më shumë se 4 dhe më pak se 8 orë.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Normë për orë900,00L / orë
Riparimi i mobiljeve - Shkalla e orëve në punë 8 dhe më pak se 12 orë.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Normë për orë870,00L / orë
Riparimi i mobiljeve - Shkalla e orëve në punë mbi 12 orë.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Marangoz, punues mobiljeshSa kushtojnë shërbimet e një marangozi? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?