Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Riparim lavatrice

Po kërkoni një makinë riparimi për të riparuar lavatriçet tuaja? Ne kemi 10,938 riparues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Riparim lavatrice

Sa kushton riparimi i makinës larëse? Gjatë riparimit të makinave larëse, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: pastrimin e një filtri të bllokuar dhe një sitë të bllokuar të furnizimit me ujë, riparimin e një elementi ngrohjeje jofunksionale, riparimin e një shpërndarësi detergjenti të bllokuar. Çmimet e riparimit të makinave larëse automatike janë rreth 20-60 euro për riparim. Artikulli më i shtrenjtë në riparimet e makinave larëse është zakonisht zëvendësimi i njësisë së kontrollit. Kostot shtesë mund të përfshijnë: vendosjen e saktë të programeve, mbylljen e njehsorit, zëvendësimin e një vulë të konsumuar, e cila kushton mesatarisht 10-20 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 10,938. Nuk keni më nevojë të kërkoni: riparimin e makinave larëse çmimi, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Riparim lavatrice

Çmimet mesatare

Çmim të ulët900,00 L/një copë
Çmimi mesatar1 872,00 L/një copë
Cmim i larte3 360,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve të makinave larëse

Për të mësuar çmimin e saktë të riparimit të çmimeve, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të provuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e riparimit të makinave larëse.

Inspektim900.0L / gjitha
Inspektimi dhe zbulimi i çrregullimit të makinës larëse.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Riparim të thjeshtë.1500.0L / gjitha
Riparimi i thjeshtë i çrregullimit të makinës larëse.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Riparimi më i komplikuar2100.0L / gjitha
Riparimi më i komplikuar i çrregullimit të makinës larëse.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Riparimi i larjeve1500.0L / orë
Shkalla e orëve gjatë riparimit të komponentëve dhe makinave të larjes së njësisë.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Instalimi i pajisjeveSa kushton lidhja e pajisjeve? Gjatë lidhjes së pajisjeve, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?