Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Riparim i tubave

Jeni duke kërkuar për një hidraulik për riparimin e tubave? Kemi 18,804 hidraulik në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,787 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Riparim i tubave

Sa kushton riparimi i tubave? Gjatë riparimit të gypave, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: ndërrimi i tubit origjinal me të reja, pastrimi i tubit, zëvendësimi i pjesëve të dëmtuara ndryshe, derdhja. Çmimet e riparimit të ujërave të zeza janë rreth 60-280 euro për udhëtim. Artikulli më i shtrenjtë në një riparim tubacioni është zakonisht një zëvendësim i plotë i tubacionit. Kostot shtesë mund të përfshijnë: diagnostifikimin, inspektimin e tubacionit dhe kostot e transportit, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-160 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 18,804. Mos kërkoni më tej: çmimi i riparimit të tubacionit, ju do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore nga ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,787 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Riparim i tubaveÇmimet mesatare

Çmim të ulët2 340,00 L/thirrje
Çmimi mesatar3 135,00 L/thirrje
Cmim i larte4 200,00 L/thirrje
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të korrigjimit të tubave

Për të mësuar çmimin e saktë të riparimeve të tubave, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë Riparimi i tubave.

Riparimi i tubave të mbeturinave prej balte në DN 1008 964,00L / gjitha
Riparimi i tubit të mbeturinave prej balte, futja e kthesës në tub në DN 100.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Riparimi i tubacionit të mbeturinave të hekurit DN 505 760,00L / gjitha
Riparimi i tubave të mbeturinave të hedhura, futja e kthesës në tub DN 50.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Riparimi i tubave të ujit të hedhur hekuri në DN 801 560,00L / gjitha
Riparimi i tubit të ujit të hedhur hekuri, ndërlidhja e tubit në DN 80.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Riparimi i tubave të ujit nga tubat PE D 32 mm1 140,00L / gjitha
Riparimi i tubave të ujit nga tubat PE insert kthehet në tub D 32 mm
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
HidraulikSa kushton një hidraulik uji? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?