Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Riparim i thareses se rrobave

Po kërkoni një riparues tharëseje? Ne kemi 10,923 riparues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,352 profesionistë të regjistruar

85,436 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Riparim i thareses se rrobave

Sa kushton riparimi i tharëseve? Kur riparojmë tharëse, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: riparimi i dështimit të kazanit, zëvendësimi i filtrit dhe diagnostikimi. Çmimet për riparimin e tharëseve janë rreth 20-35 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në riparimet e tharëseve është zakonisht zëvendësimi i modulit elektronik. Kostot e tjera mund të përfshijnë: filtrin, veglat, kostot e transportit, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-45 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 10,923. Mos kërkoni më tej: çmimi i riparimit të tharëses suaj, ju merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,352 profesionistë të regjistruar

85,436 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Riparim i thareses se rrobave

Çmimet mesatare

Çmim të ulët1 140,00 €/një copë
Çmimi mesatar1 536,00 €/një copë
Cmim i larte2 100,00 €/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve të riparimeve të dehur

Për të mësuar çmimin e saktë të riparimeve të tharjes, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë Riparimi i tharësit.

Inspektim900.0€ / gjitha
Inspektimi dhe zbulimi i çrregullimeve të tharjes.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Riparim të thjeshtë.1500.0€ / gjitha
Lehtë për të riparuar çrregullim tharëse.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Riparimi më i komplikuar2100.0€ / gjitha
Riparimi më i komplikuar i çrregullimeve të tharjes.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Riparimi i tharësit1500.0€ / orë
Shkalla e orëve duke riparuar komponentët dhe dridhësit.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Instalimi i pajisjeveSa kushton lidhja e pajisjeve? Gjatë lidhjes së pajisjeve, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?