Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Riparim i roletneve - grilave

Po kërkoni një blind për të riparuar blindat? Ne kemi 17,138 blinds në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Riparim i roletneve - grilave

Sa kushton riparimi i blindave dhe grilave? Gjatë riparimit të grilave dhe grilave, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: ndërrimi i silikonit, zëvendësimi i një zinxhiri të grisur, riparimi i funksionimit të shtrembër të blindave. Çmimet e riparimit të hijeve janë rreth 5-25 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në riparimin e blindave dhe grilave është zakonisht një zëvendësim i plotë i teknologjisë së hijes. Kostot shtesë mund të përfshijnë: silikoni, zinxhir, vida dhe vegla, të cilat kushtojnë mesatarisht 2-10 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 17,138. Nuk keni më nevojë të kërkoni: riparimin e grilave, çmimin e grilave, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Riparim i roletneve - grilaveÇmimet mesatare

Çmim të ulët2 700,00 L/operacion
Çmimi mesatar5 388,00 L/operacion
Cmim i larte9 000,00 L/operacion
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Blinds dhe Roll

Për të mësuar çmimin e saktë të blinds dhe rrotullon, dërgoni kërkesën për ekspertët tanë të provuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë Riparimi i blinds, rrotullon.

Inspektim1200.0L / gjitha
Inspektimi dhe zbulimi i çrregullimeve të verbër dhe rrotullon.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Riparim të thjeshtë.1800.0L / gjitha
Riparimi i thjeshtë i çrregullimeve të verbër dhe rrotullon.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Riparimi më i komplikuar2400.0L / gjitha
Çrregullim më të komplikuar të riparimit të blinds dhe rrotullon.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Riparimi i blinds, rrokulliset1800.0L / orë
Shkalla e orëve duke riparuar komponentët dhe anijet e blinds dhe rrotullon.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Instalim i dritareveSa kushton instalimi i dritareve? Gjatë instalimit të dritareve, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?