Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Riparim i lavastoviljes

Jeni duke kërkuar për një riparues lavazhi? Ne kemi 11,049 riparues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Riparim i lavastoviljes

Sa kushton riparimi i lavastoviljes? Gjatë riparimit të makinave larëse enësh, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: diagnostifikimi i defekteve, zëvendësimi i pjesëve të dëmtuara ose të konsumuara, importimi dhe instalimi i lavastoviljes, vënia në punë. Çmimet e riparimit të enëlarëses janë rreth 30-77 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në riparimin e një pjatalarëse është zakonisht riparimi i njësisë së kontrollit. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: koston e heqjes së lavastoviljes së vjetër, ndryshimin e filtrit, zëvendësimin e vulës, zëvendësimin e zorrës së kullimit, e cila kushton mesatarisht 15-45 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 11,049. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e riparimit të lavastoviljes, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Riparim i lavastoviljesÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 200,00 L/një copë
Çmimi mesatar2 208,00 L/një copë
Cmim i larte4 500,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të rondele

Për të mësuar çmimin e saktë të riparimeve të pjatalarëse, dërgoni kërkesën për profesionistët tanë të certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e riparimit të washers.

Inspektim900.0L / gjitha
Inspektimi dhe zbuloni çrregullimin e pjatalarëse.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Riparim të thjeshtë.1500.0L / gjitha
Lehtë për të riparuar çrregullimin e pjatalarëse.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Riparimi më i komplikuar2100.0L / gjitha
Riparimi më i komplikuar i çrregullimit të pjatalarëse.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Riparimi i pjatalarëse1500.0L / orë
Shkalla e orëve duke riparuar pjesët dhe fatkeqësitë e enëve të enëve.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Instalimi i pajisjeveSa kushton lidhja e pajisjeve? Gjatë lidhjes së pajisjeve, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?