Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Riparim i catise

Po kërkoni një riparues çati? Ne kemi 18,296 çati në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,788 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Riparim i catise

Sa kushton riparimi i një çati? Kur riparojmë një çati, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: vlerësimi i llojit të dështimit, zëvendësimi i çatisë dhe lyerja. Çmimet e riparimit të çatisë janë rreth 50-90 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në riparimin e çatisë është zakonisht riparimi i një kafazi të dëmtuar. Kostot shtesë mund të përfshijnë: materialin, çekiçin hidraulik dhe pllakat, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-70 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 18,296. Mos kërkoni më tej për çatinë tuaj, ne ju ofrojmë ofertat më të mira në çatinë tuaj.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,788 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Riparim i catiseÇmimet mesatare

Çmim të ulët3 000,00 L/m2
Çmimi mesatar4 272,00 L/m2
Cmim i larte5 340,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të riparimit të kulmit

Për të mësuar çmimin e saktë të riparimit të kulmit, dërgoni kërkesën për profesionistët tanë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në një riparim të kulmit të kategorisë.

Dizajni dhe kulmet e grilave (duke hyrë deri në 1 m2)1 776,00L / m2
Dizajnimi dhe kulmet e lezetshme, hyrja e vrimave individuale në çatinë e pllakave të trashësisë deri në 32 mm zonë aperture deri në 1 m2.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Dizajn dhe kulmet e lezetshme (rrëshqitje mbi 4 m2)678,00L / m2
Kulmet e dizajnit dhe grilave, hyrja e vrimave individuale në çatinë e pllakave të trashësisë deri në 32 mm zonë të hapjes mbi 4 m2.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Riparimet nga galvanizuar PZ Metal Gutter pjatë në kulmet258,00L / M.
Riparimet e pllakave të galvanizuar PZ në çati me mbulesë të vështirë pa fletë themelore me prirje në 30 ° R_ 330 mm.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Riparimi i mbulesës së betonit për të thatë deri në 30 copë / m2126,00L / m2
Korrigjimi i mbulesës së betonit për të thatë deri në 30 copë / m2 në 5%, pjerrësia e kulmit deri në 45 °.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Mjeshter çatieSa kushton hidrauliku? Gjate punes se hidraulikut ne shpesh bejme sherbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?