Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Riparim frigoriferi

Jeni duke kërkuar për një riparues frigoriferësh? Ne kemi 10,841 riparues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,339 profesionistë të regjistruar

85,383 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Riparim frigoriferi

Sa kushton riparimi i frigoriferëve? Gjatë riparimit të frigoriferëve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: diagnostikim, inspektim dhe riparim të frigoriferëve. Çmimet e riparimit të frigoriferit janë rreth 25-50 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në riparimet e frigoriferëve është zakonisht zëvendësimi i elektronikës së kontrollit dhe kompresorëve. Kostot e tjera mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit, konsulencën, pastrimin e frigoriferit, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-35 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 10,841. Mos kërkoni më tej për të gjitha ofertat tuaja më të mira: Çmimi i riparimit të frigoriferit, merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,339 profesionistë të regjistruar

85,383 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Riparim frigoriferi

Çmimet mesatare

Çmim të ulët1 440,00 L/një copë
Çmimi mesatar2 145,00 L/një copë
Cmim i larte3 000,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve të riparimeve të frigoriferit

Për të mësuar çmimin e saktë të frigoriferë, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e fiksimit frigoriferë.

Rishikimi i Produktit900.0L / gjitha
Testimi i produktit, zbulimi i defekteve me çmontimin, pa korrigjim, korrigjim riparimi.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Riparimet që nuk kërkojnë ndërhyrje në aplikim1200.0L / gjitha
Riparimet e thjeshta nuk kërkojnë një ndërhyrje në pajisjen pa çmontim.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Riparimet që kërkojnë disassembly1500.0L / gjitha
Riparimet që kërkojnë disassembly, dëbim, matje, rregullim - riparime më të komplikuara të frigoriferit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Frigoriferë fiks (shkalla e orëve)1800.0L / orë
Riparimin e komponentëve individualë të frigoriferëve.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Instalimi i pajisjeveSa kushton lidhja e pajisjeve? Gjatë lidhjes së pajisjeve, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?