Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Riparim dushi ose vaske

Jeni duke kërkuar për një hidraulik për të riparuar një dush, vaskë ose dush? Kemi 22,191 hidraulik në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,724 profesionistë të regjistruar
87,721 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Riparim dushi ose vaske

Sa kushton riparimi i një kabine dushi, vaske apo dushi? Kur riparojmë kabinën e dushit, vaskës ose dushit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: ndërrimi i vulave dhe izolimit, instalimi i rubinetave dhe kokave të dushit. Çmimet e riparimeve të dushit dhe pajisjeve të banjës janë rreth 35-110 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në riparimin e një kabine dushi, vaske ose dushi është zakonisht një zëvendësim i plotë i dushit pas një rrjedhjeje. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: mbylljen, izolimin, ngjitësin dhe rubinetat, të cilat kushtojnë mesatarisht 15-70 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,191. Nuk keni më nevojë të kërkoni: riparimin e çmimit të dushit, vaskës ose kabinës së dushit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,724 profesionistë të regjistruar
87,721 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Riparim dushi ose vaskeÇmimet mesatare

Çmim të ulët2 100,00 L/një copë
Çmimi mesatar3 900,00 L/një copë
Cmim i larte6 600,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të riparimit të dushit, vaske ose dush

Për të mësuar çmimin e saktë të riparimeve të dushit, një banjë ose dush, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në një riparim të kategorive të dusheve, dush ose dush.

Riparimi i pajisjeve të furnizuar300.0L / një copë
Riparimi i pajisjeve të mobilimit, grumbullimi i grumbullimit ose baterisë së dushit g 1/2 ose g 3/4.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Riparimi i pajisjeve të furnizuar - shkëmbimi i shfaqjeve të harkut1200.0L / një copë
Riparimi i pajisjeve të mobilimit, shkëmbimi i dusheve të harkut me sitkom 0.00060 t.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Riparimi i pajisjeve të mobilimit - zëvendësimin e dusheve të dorës954.0L / një copë
Riparimi i pajisjeve të mobilimit, zëvendësimi i dushit të dorës me çorape 0,00049 t.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Riparimi i vaskës dhe dush qoshe888.0L / një copë
Korrigjimet e tubave, barrë të backset qoshe me ndërhyrje transmetuese dhe lidhje të mbeturinave.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
HidraulikSa kushton një hidraulik uji? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?