Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Rinovim / riparim garazhi

Po kërkoni një ndërtues për të rindërtuar/riparuar një garazh? Ne kemi 24,631 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,781 profesionistë të regjistruar
87,824 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Rinovim / riparim garazhi
32,781 profesionistë të regjistruar
87,824 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Rinovim / riparim garazhiÇmimet mesatare

Çmim të ulët19 200,00 L/punë
Çmimi mesatar47 460,00 L/punë
Cmim i larte72 000,00 L/punë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve që ruhet dhe riparimi i garazhit

Për të mësuar çmimin e saktë të bustard dhe riparimin e garazhit, dërgoni pyetjen për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në garazhin e rindërtimit / riparimit të kategorisë.

Inspektim6 000,00L / gjitha
Inspektimi dhe zbulimi i defekteve në rindërtimin ose riparimin e garazhit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Riparim të thjeshtë.30 000,00L / gjitha
Lehtë për të rindërtuar / riparuar garazhin.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Riparimi më i komplikuar72 000,00L / gjitha
Rindërtimi më kompleks / riparimi garazh duke kërkuar specialistë të shumtë.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Përfitimi / korrigjimi i garazhit1 800,00L / orë
Shkalla e orëve në llogaritë standarde ose riparimet e garazhit.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Rinovim dhe rindertimSa kushton rindërtimi dhe rinovimi? Gjatë rikonstruksioneve dhe rinovimeve, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?