Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Rinovim i papafingos

Po kërkoni një ndërtues për rindërtimin e papafingo? Ne kemi 25,295 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,341 profesionistë të regjistruar

85,390 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Rinovim i papafingos

Sa kushton rindërtimi i papafingo? Gjatë rinovimit të papafingo, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: izolim, ndërrim dyshemeje, punime prishjeje dhe murature, lyerje muresh. Çmimet për rimodelimin e hapësirës nën çati janë rreth 1700-4500 euro për rikonstruksion. Artikulli më i shtrenjtë në rindërtimin e papafingo është zakonisht izolimi i ambienteve. Kostot shtesë mund të përfshijnë: izolimin, bojën dhe hedhjen e mbeturinave, të cilat kushtojnë mesatarisht 15-220 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 25,295. Mos kërkoni më tej: çmimi i rindërtimit të papafingo, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,341 profesionistë të regjistruar

85,390 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Rinovim i papafingos

Çmimet mesatare

Çmim të ulët102 000,00 L/punë
Çmimi mesatar175 800,00 L/punë
Cmim i larte270 000,00 L/punë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve të rindërtimit të papafingo

Për të mësuar çmimin e saktë të rinovimit për të dërguar kërkesën për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë rindërtimin e papafingo.

Suva e brendshme e mureve582.0L / m2
Muret e brendshme të gëlqeres bërthamore të përzierjeve të thata prej 10 mm të trasha.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Vrima të mjaftueshme në Masoneri498.0L / m2
Duke pritur vrima në themel të themelimit ose të përgjithshme nga çdo tullë e djegur në çdo zonë llaç deri në 1 m2, trashësi deri në 150 mm -0,281 t.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Ai duhet174.0L / m2
Pikturat akrilike të dyfishta, të aplikuara manualisht, të lyer me tavan të bardhë në substratin gjobë të gjobitur prej 3.80 m.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Shtrim shtrim192.0L / m2
Asfaltimi i shtratit, asnjë shtrat bazë me ndonjë kombinim të një çimentoje, çimento, tani, pllaka baske ose qeramike, trashësi mbi 10 mm -0.065 t.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Rinovim dhe rindertimSa kushton rindërtimi dhe rinovimi? Gjatë rikonstruksioneve dhe rinovimeve, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?