Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Rinovim i mobiljeve

Po kërkoni një marangoz për të rinovuar mobilje? Ne kemi 22,104 marangozë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,323 profesionistë të regjistruar

85,292 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Rinovim i mobiljeve

Sa kushton rinovimi i mobiljeve? Gjatë rinovimit të mobiljeve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: lëmimi dhe lyerja e mobiljeve, ndërrimi i pjesëve dhe dorezave individuale. Çmimet e rinovimit të apartamenteve dhe shtëpive janë rreth 15-25 euro për njësi. Artikulli më i shtrenjtë në rinovimin e mobiljeve është zakonisht rinovimi i mobiljeve prej druri të ngurtë. Kostot shtesë mund të përfshijnë: vizualizim, konsultime, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-40 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,104. Mos kërkoni më tej: çmimi i rinovimit të mobiljeve, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,323 profesionistë të regjistruar

85,292 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Rinovim i mobiljeve

Çmimet mesatare

Çmim të ulët900,00 L/metër
Çmimi mesatar1 152,00 L/metër
Cmim i larte1 500,00 L/metër
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve të rinovimit të mobiljeve.

Për të mësuar çmimin e saktë të rinovimit të mobiljeve, dërgoni kërkesën për profesionistët tanë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e rinovimit të mobiljeve.

Bluarje dhe pikturë llak mobilje me ngarkesë të ulët960.0L / m2
Bluarje dhe veshjen e mobiljeve të ngarkesës së ulët, vendosjen e llak mbrojtës.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Pastrimi i mobiljeve të ndara në qark150.0L / m2
Pastrimi i qarkullimit të qarkut nën lattices mobilje, lubricating, zëvendësimin dhe deratizimin e mobiljeve.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Pastrimi i thellësisë së mobiljeve të vjetra300.0L / m2
Pastrimi i karburantit të mobiljeve të vjetra dhe të ndotura me vendosjen e një kondicioneri të projektuar për ndjesinë e sipërfaqeve të ndotura.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Nyje të vogla në 2mm210.0L / m2
Xhirimi i mobiljeve të vogla të kuzhinës në 2mm. Heqja e sealantit të tepërt.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Marangoz, punues mobiljeshSa kushtojnë shërbimet e një marangozi? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?