Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Rinovim i kabineteve te kuzhines

Po kërkoni një marangoz për të rinovuar një njësi kuzhine? Ne kemi 22,509 marangozë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Rinovim i kabineteve te kuzhines

Sa kushton një rinovim i kuzhinës? Gjatë rinovimit të një njësie kuzhine, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: lëmimi dhe lyerja e njësisë së kuzhinës, zëvendësimi i pjesëve individuale, heqja e njësisë origjinale të kuzhinës, prodhimi dhe montimi i një njësie të re kuzhine. Çmimet e rinovimit të kuzhinës janë rreth 600-2200 euro për renovim. Artikulli më i shtrenjtë në rinovimin e një njësie kuzhine është zakonisht prodhimi i një njësie kuzhine me porosi. Kostot shtesë mund të përfshijnë: vizualizimin dhe konsultimin, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,509. Mos kërkoni më tej: rinovimi i njësisë së kuzhinës, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Rinovim i kabineteve te kuzhinesÇmimet mesatare

Çmim të ulët780,00 L/orë
Çmimi mesatar1 044,00 L/orë
Cmim i larte1 260,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorRenovimi i listës së çmimeve të linjës së kuzhinës

Për të mësuar çmimin e saktë të rinovimit të linjës së kuzhinës dërgoni kërkesën për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e rinovimit të kuzhinës.

Instalimi i linjave të kuzhinës prej druri dhe pllakës së pasme189.0L / një copë
Instalimi i linjave të kuzhinës prej druri, pjatë dorsal montim pa prerje deri në 1000 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Demontimi i linjave të kuzhinës162.0L / një copë
Heqja e linjave të kuzhinës prej druri dhe kabineteve të poshtme -0,0130t.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Demontimi i linjave të kuzhinës Worktop198.0L / një copë
Heqja e linjave të kuzhinës së bordeve prej druri dhe pune -0.02100T.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Instalimi i tretës së kuzhinës2472.0L / një copë
Montimi i një tretbolli të vogël kuzhine prej 900 mm të gjerë. Udhëzime për operatorin.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Marangoz, punues mobiljeshSa kushtojnë shërbimet e një marangozi? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?