Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Rinovim i dritareve

Po kërkoni një prodhues dritaresh për të rinovuar dritaret? Ne kemi 22,595 krijues dritaresh në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Rinovim i dritareve

Sa kushton rinovimi i dritares? Gjatë rinovimit të dritareve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: lëmimi dhe lyerja e kornizave të dritareve, zëvendësimi i xhamit dhe zëvendësimi i vulave. Çmimet e rinovimit të dritareve janë rreth 15-80 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në rinovimin e dritareve është zakonisht zëvendësimi i mbushjes së xhamit të xhamit me shumë dhoma. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: shërbimin e urgjencës, shpenzimet e transportit, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-130 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,595. Mos kërkoni më tej: çmimi i rinovimit të dritareve, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Rinovim i dritareveÇmimet mesatare

Çmim të ulët2 100,00 L/një copë
Çmimi mesatar2 688,00 L/një copë
Cmim i larte3 540,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të renovimit të dritareve

Për të mësuar çmimin e saktë të renovimit të dritareve, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e renovimit të dritareve.

Bluarje dhe pikturë llak që punojnë me ngarkesë të ulët1 080,00L / m2
Bluarje dhe pikturë llak i dritareve të punting me ngarkesë të ulët. Duke aplikuar një llak mbrojtës.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Pastrimi i ndarjes së perimetrit.420,00L / m2
Pastrimi i shtigjeve të pista të pista në dritare, pastrimi.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Pastrimi i thellësisë së dritares së vjetër me depozitimin e kondicionerit360,00L / m2
Pastrimi i kontejnerëve të dritares së vjetër me aplikimin e kondicionerit për të hequr papastërtitë.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Nyje të vogla në dritare270,00L / m2
Nyje të vogla në dritare dhe heqjen e sealant të tepërt pas thatë.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Instalim i dritareveSa kushton instalimi i dritareve? Gjatë instalimit të dritareve, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?