Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Rinovim i ballkoneve, tarracave

Kerkoni nje ndertues per rikonstruksionin e ballkoneve, tarracave? Ne kemi 25,250 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Rinovim i ballkoneve, tarracave

Sa kushton rikonstruksioni i ballkoneve dhe tarracave? Gjatë rindërtimit të ballkoneve dhe tarracave, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: zëvendësim i dyshemesë dhe lustrimit të ballkonit, izolim. Çmimet për restaurimin e lozhave dhe verandave janë rreth 60-110 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në rindërtimin e ballkoneve dhe tarracave është zakonisht një zëvendësim i plotë i lustrimit të ballkonit. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: koston e transportit të materialeve, shtrimin, lustrimin, bojërat dhe mjetet, të cilat kushtojnë mesatarisht 30-250 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 25,250. Nuk keni më nevojë të kërkoni: rikonstruksion ballkonesh, tarracash çmimi, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Rinovim i ballkoneve, tarracaveÇmimet mesatare

Çmim të ulët4 800,00 L/m2
Çmimi mesatar5 640,00 L/m2
Cmim i larte6 600,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të ballkoneve dhe tarracave

Për të mësuar çmimin e saktë të ballkoneve dhe tarracave dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në rindërtimin e ballkonit, tarraca.

Instalim576.0L / m2
Instalimi i izolimit termik duke ngjitur në ballkone dhe tarraca të polistirenit.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
60 mm pjatë të trasha eps366.0L / m2
60 mm qelqi të trasha, 150 forcë presion të KPA, për izolimin e kateve dhe çatitë e sheshtë.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Dysheme në rritje nga cilindra tani1620.0L / m2
Instalimi i dyshemeve nga pllakat Nowazové Poke në llaç, madhësia 300 x 300 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Montimi i pllakave të murit të brendshëm3144.0L / m2
Instalimi i mureve të brendshme nga pllakat që hedhin në madhësinë e llaçit 250 x 65 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Rinovim dhe rindertimSa kushton rindërtimi dhe rinovimi? Gjatë rikonstruksioneve dhe rinovimeve, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?