Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Rinovim dhe rindertim

Po kërkoni një ofrues për rindërtim dhe rinovim? Ne kemi 32,368 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Rinovim dhe rindertim

Sa kushton rindërtimi dhe rinovimi? Gjatë rikonstruksioneve dhe rinovimeve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: punime rrënimi dhe murature, ndërrim dyshemeje, rikonstruksion fasade dhe lyerje të brendshme. Çmimet për riparimet dhe rinovimet e shtëpive janë rreth 20-37 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në rindërtim dhe rinovim është zakonisht një rinovim i plotë i banjës. Kostot e tjera mund të përfshijnë: kostot e konsulencës, shtrimit dhe pllakave, mobiljet dhe bojërat, të cilat kushtojnë mesatarisht 100-1000 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 32,368. Mos kërkoni më tej: çmimi i rikonstruksionit dhe i rinovimit, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Rinovim dhe rindertimÇmimet mesatare

Çmim të ulët720,00 L/orë
Çmimi mesatar900,00 L/orë
Cmim i larte1 200,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Rindërtimit dhe Rinovimit

Për të mësuar çmimin e saktë të rindërtimit dhe rinovimit, dërgoni kërkesën për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e rindërtimit dhe rinovimit.

REKUMANTIMI Banjo1 500,00L / orë
Demolimi dhe eksportet e mbeturinave. Puna e muraturës (sidomos qarkullimi i Geberitit, thesarit dhe pllakave + tilting). Hidraulik - dush kabllor, bateri ose tualete.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Rënien e kuzhinës.1 200,00L / orë
Demolimi dhe eksportet e mbeturinave. Duke hedhur dyshemenë. Prodhimi dhe instalimi i mëvonshëm i njësisë së kuzhinës (kabinete të ulëta, kabinete të varura, vendndodhja e worktop ..). Hidraulik - përfshirja e baterisë ose e mbeturinave.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Rindërtim i plotë1 200,00L / orë
Demolimi dhe eksportet e mbeturinave. Plotësoni shkëmbimin e kriterit të katit. Instalimi i dyerve të brendshme. Pikturë e plotë e mureve të brendshme.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Shkëmbimi i dritareve dhe dyerve1 500,00L / orë
Puna e prishjes dhe eksportit të dyerve dhe dritareve origjinale. Dominimi i pjesëve individuale në mënyrë që dyert dhe dritaret e reja të mund të përfundojnë lehtësisht. Prodhimi dhe instalimi i dritareve dhe dyerve.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Higjiene, demolimSa kushton riparimi dhe prishja? Gjatë riparimit dhe prishjes, ne shpesh ofrojmë...
ShembjeSa kushton puna e prishjes? Gjatë punimeve të shembjes, ne shpesh ofrojmë...
Izolim me shkumeSa kushton izolimi i fryrë? Në rastin e izolimit me fryrje, ne...
Banjo te hidroizoluaraSa kushton një hidroizolim i banjës? Gjatë hidroizolimit të një banjoje, ne...
Vatra zjarri, sobaSa kushtojnë vatrat dhe sobat? Për vatrat e zjarrit dhe soba, ne...
Mbulim i oxhakut me pllakaSa kushton veshja e oxhakut? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Nenprerje, fuga muratureSa kushton prerja, fuga e muraturës? Me rastin e prerjes së muraturës...
Rinovim / riparim garazhi
Rinovim i ballkoneve, tarracaveSa kushton rikonstruksioni i ballkoneve dhe tarracave? Gjatë rindërtimit të ballkoneve dhe...
Rinovim banese, rimodelim apartamentiSa kushton rikonstruksioni dhe rimodelimi i apartamentit? Gjatë rikonstruksionit dhe rimodelimit të...
Rikonstruksioni i bërthamave të apartamenteveSa kushton rindërtimi i bërthamave të banesave? Gjatë rikonstruksionit të bërthamave të...
Rinovim dhe rimodelim i shtepiseSa kushton një rinovim i shtëpisë? Gjatë rinovimit të një shtëpie, ne...
Rimodelim kuzhineSa kushton një rinovim i kuzhinës? Gjatë rindërtimit të një kuzhine, ne...
Rimodelim banjoSa kushton një rinovim i banjës? Gjatë rinovimit të një banjoje, ne...
Rinovim i papafingosSa kushton rindërtimi i papafingo? Gjatë rinovimit të papafingo, ne shpesh ofrojmë...
Izolim i papafingosSa kushton izolimi i papafingo? Gjatë izolimit të papafingo, ne shpesh ofrojmë...
Kopesht dimerorSa kushton një kopsht dimëror? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Përditësuar në: May 15, 2023