Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Rinovim dhe rimodelim i shtepise

Po kërkoni një ndërtues për të rinovuar shtëpinë? Ne kemi 25,710 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,797 profesionistë të regjistruar
87,871 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Rinovim dhe rimodelim i shtepise

Sa kushton një rinovim i shtëpisë? Gjatë rinovimit të një shtëpie, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: punimet e prishjes dhe muraturës, ndërrimi i dyshemesë, rikonstruksioni i fasadës dhe lyerja e brendshme. Çmimet e rimodelimit dhe rinovimit të shtëpisë janë rreth 25-40 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në rindërtimin e shtëpisë është zakonisht izolimi dhe rindërtimi i fasadës. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: konsultimet, shtrimin e pllakave, kostot e mobiljeve dhe bojës, të cilat kushtojnë mesatarisht 100-350 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 25,711. Mos kërkoni më tej: shtëpia është e rinovuar, ju merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,797 profesionistë të regjistruar
87,871 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Rinovim dhe rimodelim i shtepiseÇmimet mesatare

Çmim të ulët450 000,00 L/gjitha
Çmimi mesatar790 800,00 L/gjitha
Cmim i larte1 260 000,00 L/gjitha
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar për shërbimin do të varet nga madhësia, vështirësitë, materialet, cilësia dhe vendi i faqes. Do të marrë vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Rindërtimit të Shtëpisë

Për të mësuar çmimin e saktë të rindërtimit të shtëpisë, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e rindërtimit të shtëpive.

Hapje të mjaftueshme498,00L / m2
Duke pritur vrima në themel të themelimit ose të përgjithshme nga çdo tullë e djegur në çdo zonë llaç deri në 1 m2, trashësi deri në 150 mm -0,281 t.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Çimento vetë-leveling spinter696,00L / m2
Çimentoja vetë-standarde spërkatje nga përzierjet e thata prej 20 mpa trashësi 10 mm të trasha.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Panele betoni të linjës1 284,00L / m2
Ndarjet e paneleve të energjisë të gazuara me një vëllim deri në 600 kg / m3 në llaç për nyje të hollë me trashësi të paneleve prej 100 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Dosjet nga blloqet e materialeve qeramike të lehta1 830,00L / m2
Dosjet nga blloqe të betonit qeramike të lehta, të grushta për stilolaps për stilolaps dhe brazdë për trashësinë klasike të llaçit të muraturës 115 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Rinovim dhe rindertimSa kushton rindërtimi dhe rinovimi? Gjatë rikonstruksioneve dhe rinovimeve, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
10 këshilla për rinovimin e bukur dhe në të njëjtën kohë të shtëpisë A e përsosni sepse doni që shtëpia juaj të duket më e bukur dhe t'ju bëjë të ndiheni më të këndshëm? Nëse do të shijoni arkitektin, planifikon rindërtimin për ju, por nëse doni të kurseni para, hapi i parë është të merrni kontrollin e projektit dhe të bëni atë sa më mirë që e dini. Çelësi për të përsosur dhe në të njëjtën kohë rinovimi i bukur i shtëpisë tuaj është kryesisht planifikim efektiv i të gjithë procesit. Në seksionet e mëposhtme, mësoni se si mund të ndajni të gjithë planet tuaja të rinovimit për planet më të vogla sipas hapësirës që keni, dhe të rinovoni në mënyrë efektive shtëpinë tuaj. Siç është përmendur, planifikimi efektiv është çelësi i rindërtimit të përsosur. Nëse tashmë do të rinovoni, duhet të përqendroheni në rindërtimin si një tërësi dhe nuk duhet të harroni detajet. Ju mund të keni dëgjuar "një tërësi është më e madhe se shuma e pjesëve të saj". Ju mund të përdorni të njëjtën strategji në projektin e rinovimit të shtëpisë tuaj dhe të propozoni një plan rinovimi për secilën zonë në shtëpinë tuaj. Nëse mund të shijoni shërbimin e arkitektit, atëherë ai do të vlerësojë kërkesat tuaja dhe pastaj refuzon. Përndryshe, nëse jeni të gjithë rindërtimin për të bërë vetë, shkruani të gjitha mendimet dhe idetë në letër për të qenë rezultati i fundit i përsosur. Sepse ju doni të rindërtoni shtëpinë tuaj ekonomikisht, është e rëndësishme të vendosni për kërkesat totale të shpenzimeve. Në përpilimin e buxhetit, është e nevojshme të mbani mend se nuk mund ta mbivlerësoni buxhetin dhe ta nënvlerësoni atë. Pas fillimit të anketës ju do të habiteni sa më shumë opsione që keni. Llampat e bukura që ju pëlqeu në një dyqan të kategorisë më të lartë mund të blihen me një çmim më të ulët dhe gjetkë, në një dyqan më të lirë. Pra, kur e rinovoni skicën tuaj, mbani mend se nëse jeni duke kërkuar për mobilje që ju pëlqen dhe që duan të rindërtojnë ose cilat dekorime do të dëshironit të gjeni shumicën e materialit të konsumit me një çmim më të ulët se sa keni marrë. Përfitoni nga pazaret online ose pazaret e dorës së dytë dhe shikoni se sa ju kurseni. Përshtypja e parë e shtëpisë tuaj është dera juaj e hyrjes. Nëse nuk mund ta ndryshoni plotësisht derën dhe nëse dyert ekzistuese janë në gjendje të mirë, duhet t'i provoni ata të zbardhojnë ato. Ngjyra e derës mund të ndikojë gjithashtu në ndriçimin e dhomës së hyrjes dhe mund të përfitoni nga kjo teknikë e madhe që përdor dizajnerët e brendshëm. Kur punoni me një dhomë të errët, përdorni një ngjyrë të ndryshme të murit, veshjen e tavanit, rreshtimin dhe derën me të njëjtën ngjyrë. Shumë një hije mund të ngarkojë në mënyrë të panevojshme. Prandaj, kur rinovoni, nëse vendosni të pikturoni derën tuaj, provoni të përdorni hije të ndryshme me përqendrim të lehtë në shtëpinë tuaj për të optimizuar ndriçimin e shtëpisë si të doni. Siç është përmendur një përzgjedhje e ngjyrave më të përshtatshme më parë, ndriçimi ndikon gjithashtu, prandaj konsideroni se çfarë ngjyre ju përdorni. Në këtë rast, nëse tashmë keni një buxhet, blerja e paletave të ndryshme të ngjyrave mund të duket jo ngjeshjes. Nëse keni një buxhet të kufizuar, atëherë vendosni për një paletë të zezë dhe të bardhë që do t'i japë shtëpisë tuaj një pamje moderne të sofistikuar dhe ju do të keni një garanci se me të bardhë ose të zezë nuk merrni asgjë. Nëse rinovoni një shtëpi të vogël dhe doni të shikoni më të mëdha dhe të përdorni pasqyrat për të arritur këtë qëllim. Është një teknikë e lirë, por shumë efektive. Nëse rinovoni një shtëpi, ju ndoshta po përpiqeni të hiqni rrëmujën dhe të maksimizoni hapësirën e magazinimit. Përdorni kuzhinë tuaj në kapacitetin maksimal mund t'ju ndihmojë të minimizoni problemet tuaja të magazinimit. Për ta bërë këtë me një buxhet të ulët, ju mund të shijoni kabinetet e kuzhinës në shtëpi ose depot nga materiali i ricikluar ose përdorni dyqane me mallra të përziera në lagjen tuaj. Askush nuk e di hapësirën tuaj të kuzhinës më të mirë se ju dhe mundësitë tuaja të ruajtjes janë të nevojshme. Ndërtimi i kabineteve të kuzhinës për kampionët në shtëpi do t'ju ndihmojnë jo vetëm të kurseni para dhe të ripërdorni materialet e vjetra në shtëpinë tuaj, por gjithashtu siguron që ju jeni pikërisht ajo që ju nevojitet. Nëse tashmë keni kabinete që janë të mjaftueshme për të magazinuar, ju nuk i shkëmbeni ato, vetëm bojë ato përsëri për të bërë kuzhinë tuaj të shikuar përsëri si të reja. Gjysma e suksesit nga qëndrimi në brendësi është një vështrim në natyrë. Pra, kur rindërtoni shtëpinë tuaj, vendosni dritare të mëdha. Megjithatë, ju nuk mund të keni një buxhet të mjaftueshëm për ndryshimin e dritareve, në këtë rast, luani me ngjyrë dhe bojëni dritaret tuaja të ngjyrave më të lehta se në pjesën tjetër të dhomës për të maksimizuar drita që kalon nëpër dritare. Ju do të papritur nga sasia e produkteve të lirë, por cilësore që mund të blini për të rinovuar banjën tuaj. Nëse jeni duke kërkuar për një pajisje të re të objektit të banjës, kërkoni çmime të ndryshme të ofertës dhe nëse nuk planifikoni të instaloni ndonjë send të ri, mund të modernizoni banjën tuaj ekzistuese duke ndryshuar ngjyrën ose zëvendësimin e veshjeve të kabinetit. Nëse keni një buxhet, atëherë mund të duket për të rinovuar dysheme të dashur dhe nëse gjeni financim në instalimin e dyshemesë brenda buxhetit tuaj ju duhet të investoni në rinovimin e çdo gjëje tjetër sipas dizajnit tuaj të dyshemesë. Çelësi i bukur, por në të njëjtën kohë rinovimi i lirë i shtëpisë tuaj është të krijoni një destinacion, të tërheqni të gjithë imazhin tuaj të asaj që ju dëshironi dhe pastaj gradualisht rinovoni çdo pjesë të shtëpisë tuaj.